REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată cum eşti PROSTIT PE FAŢĂ la un magazin din Constanţa: ţi se vinde produsul mai scump cu 6 lei!

Iată cum eşti PROSTIT PE FAŢĂ la un magazin din Constanţa: ţi se vinde produsul mai scump cu 6 lei!

Replica API 6 iulie 2016 | 10:21 1911

Sub perdeaua: „Vă dau bon”

Sub perdeaua: „Vă dau bon”

Dacă nu eşti atent... pierzi! Şi asta este valabil pe orice plan. Însă, când la mijloc este vorba despre nişte tertipuri pentru a înşela, deja se poate vorbi despre escrocherii. Cu aşa ceva s-a confruntat o persoană din Constanţa, care, dorind să cumpere un anumit produs, s-a trezit că trebuie să plătească în plus 6 lei. De ce? „Aşa e la noi”, a fost răspunsul vânzătoarei. Contactat telefonic, reprezentantul firmei a rezolvat problema, spunându-i clientului să se întoarcă pentru a primi înapoi diferenţa.

Nimic nu ne mai miră - ar putea spune mulţi! Şi poate că aşa este. O femeie din Constanţa a rămas înmărmurită când a observat că un produs care, în mod normal, costă 13 lei, într-un punct de desfacere din centrul comercial Maritimo este vândut cu 19 lei. De ce? „Că aşa e la noi, dar vă dau bon!”, după cum a explicat vânzătoarea. Vorbim despre lichidele de reîncărcare pentru ţigareta electronică, Liqua, distribuite, în cazul de faţă, de firma Ego Way SRL. Din ianuarie 2016, preţul lichidelor de reîncărcare s-a majorat cu 6 lei pe 10 ml, scumpirea fiind valabilă în cazul tuturor lichidelor ce conţin nicotină. Mai exact, este vorba despre accize pe nicotină. Prin urmare, lichidul care nu conţine nicotină a rămas la acelaşi preţ, şi anume 13 lei în cazul Liqua. Această regulă s-a aplicat în toate magazinele de profil, mai puţin în cel mai sus precizat, unde toate sunt la acelaşi preţ. „Nu este vorba despre faptul că am cumpărat acel lichid. Este vorba despre toată treaba în sine, despre faptul că eşti înşelat. Nu contează cu ce. Doar simpla acţiune a comerciantului de a-ţi lua mai mult. Vineri (1 iulie – n.r.) am mers la centrul comercial Maritimo şi m-am oprit şi la un spaţiu care se află pe aleea principală. Am cerut un lichid fără nicotină şi mi s-au cerut 19 lei. De ce? Accizele nu există în cazul de faţă. Mi-a răspuns domnişoara că i s-a mai spus, dar nu ştie, aşa e la ei. După care a adăugat că-mi dă bon. Mi-a dat. M-am oprit pe o băncuţă, am căutat firma pe internet, am sunat, mi-a răspuns un domn şi aşa am rezolvat problema. Mi-a spus să merg înapoi pentru a mi se returna diferenţa de 6 lei. Nu mi se pare în regulă ceea ce se întâmplă. Chiar dacă este vorba despre un lichid pentru ţigara electronică. Consider că nu trebuie să fim înşelaţi şi punct”, a declarat, pentru „Replica”, Adriana V. Precizăm că societatea are peste 80 de puncte de desfacere, respectiv magazine proprii şi are sediul în Maramureş. La numărul de contact afişat pe siteurile de profil a răspuns un bărbat, pe nume Raul, care, încă din start, a încercat să rezolve problema. „Preţul este greşit, vrem să avem clienţi mulţumiţi. În momentul acesta eu voi suna la Maritimo, să aflu de ce s-a vândut lichidul acela cu 19 lei şi de ce nu 13 lei. Înseamnă că e… (despre vânzătoare – n.r.) şi şi-o băgat lichidele, când au intrat, la acelaşi preţ. A greşit pe deviz, n-o văzut că sunt cu zero nicotină. Dumneavoastră puteţi merge liniştită înapoi, să vă dea diferenţa înapoi. Îi spuneţi să mă sune”, a spus reprezentantul firmei. Zis şi făcut. „Dacă atunci când am cumpărat produsul domnişoara părea de neclintit, bolborosind că aşa e la ei şi gata, acum, când a auzit că trebuie să-l sune pe Raul, nu a mai spus nimic, a scos cei 6 lei şi gata”, ne-a mai relatat Adriana.

Liliana CHIRU

Conversaţie client – reprezentant firmă:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Produsele la raft au un pret si la casa de marcat cu 9 lei mai mult
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102