REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată cum ne facem de râs în străinătate! Un minor a jecmănit germanii şi se ascundea la Năvodari, la un unchi

Iată cum ne facem de râs în străinătate! Un minor a jecmănit germanii şi se ascundea la Năvodari, la un unchi

Replica API 10 noiembrie 2016 | 23:51 246

Extrem de violent

Extrem de violent

Sursa foto: zeit.de

Un puştan din Năvodari este campion la furturi şi scandaluri în Germania! Are numai 17 ani dar deja a fost condamnat pentru furturi din autoturisme, iar acum este din nou căutat pentru fapte similare. În plus, el este cunoscut ca fiind violent, fiind implicat în mai multe scandaluri de stradă. Acesta a fost prins la Năvodari, acolo unde se ascundea la un unchi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, l-au depistat pe Alexandru Vizitiu, în vârstă de 17 de ani, din Năvodari, pe numele căruia autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt în circumstanţe agravante, conform Codului Penal german din Legea instanţelor pentru minori, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind de 5 ani închisoare. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în C.R.A.P. Constanţa, iar apoi a fost prezentat Parchetului Curţii de Apel Constanţa pentru confirmarea mandatului european de arestare. Ulterior, vor fi demarate procedurile legale în vederea extrădării persoanei în cauză. Acesta a plecat în Germania pe când avea numai 14 ani şi s-a apucat imediat de infracţiuni. A ispăşit deja o pedeapsă de aproape 2 ani de închisoare pentru furt, iar după ce a fost eliberat s-a reapucat de infracţiuni. A furat din maşini, ultima sa faptă fiin recentă, când a furat acte şi 200 de euro. În plus, este cunoscut ca un individ violent, fiind implicat în mai multe scandaluri de stradă, tot în Germania. Ştiind că este căutat de autorităţi, Alexandru Vizitiu s-a reîntors în ţară şi se ascundea la un unchi cu domiciliul pe strada Mălinului. De precizat este că şi el tot în Năvodari stă, dar pe strada Cabanei. Când a văzut oamenii legii din Constanţa, nu s-a opus şi a precizat că ştia că va fi „săltat”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102