REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată de ce a fost RESTRICȚIONAT ACCESUL către plaja 3 PAPUCI

Iată de ce a fost RESTRICȚIONAT ACCESUL către plaja 3 PAPUCI

Replica API 13 iulie 2020 | 20:48 6468

În cartierul Faleză Nord, așa numita zonă a plajei 3 Papuci, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au solicitat Primăriei municipiului Constanța să ia măsuri de restricționare a accesului autovehiculelor, având în vedere încălcările normelor legale în vigoare privind accesul autovehiculelor pe plajă.

Este vorba despre faptul că, așa cum susțin autoritățile, drumul de acces către plajă era mai mereu blocat de autovehiculele parcate.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai tzarane basit,daca te uiti pe google earth o sa vezi ca acolo e drum de la ratiu pana la modern.esti constantean venit de la vaci.sunt prosti cei din tara ca nu va pune sa urcati la munte pe jos,asa cum mai spunea cineva.plaja a fost marita pe fonduri UE pentru toti turistii ,nu numai pentru idioti ca tine aciuiti de dracu stie de unde.
0
0
O prostie marca Fagadau. Ati blocat tot cartierul pentru ideea asta tampita. Nu va mai voteaza nici babele ,ca acum nu mai au loc de masinile parcate in scara blocurilor.
2
0
oricum sezlongurile vor disparea usor usor
3
1
Dar cacaturile de umbrele si sezlonguri au loc tuva n gura de hamesiti de foame!
4
0
Legea spune ca nu ai voie cu masina pe plaja.Dar samsarii de pe plaja respectiva forteaza nota.
5
0
daca vorbim de noi si voi, marsh la tine in tara.Care?gasesti tu!macedonia, serbia sau ungaria. Nu grecia! si de acolo ati fost alungati din cauza caracterului jegos, dar va place sa va dati greci.
9
1
E mana lui Babu...iar si din nou.se pare ca vrea sa ridice plaja neversea, inchizand accesul concurentei. Tipic romanesc...armanesc
10
0
De asfaltat asfalteaza toti primarii, locuri de joaca fac toti, borduri pun toti, constructii oe toata suprafata terenului fara locuri de parcare nu fac toti , sa gaseasca problemele urbei nu fac toti si sa aduca investitori nu aduc toti. ESTI SLAB!
9
2
Esti slab rau!Nu faci nimic sa poti sa nu se mai certe vara in faleza constantenii cu turistii
10
2
asa se intra pana la zoom beach cu mainile pe plaja ,sa se puna bariera si mai usor cu muzica noaptea acolo ca la blocuri nu se doarme noaptea sa se pun ,sus bariera ar fii bine
8
2
Si eu sunt constantean insa esti un dobitoc ca afirmi acest lucru. Un dobitoc si o javra. Asa sa iti spuna si tie cand urci cu masina la diverse cabane de la munte. Dobitocule!!!
9
5
De la zoom beach ajungi pana la casa casatoriilor
11
2
Cum sa intri cu masina pe plaja in zona aceea? Nu se poate decat daca sari cu masina de pe sosea pe plaja. Soseaua este cu cel putin 1 m mai sus fata de plaja. Altele au fost interesele. Aglomeratie a fost intotdeauna in acea zona. Numai primaria si unii arhitecti care prezinta studii de trafic nu au vazut. Oare de ce?
16
6
Plaja 3 papuci e plaja de cartier,plaja de constanteni.E plin de masini de moldoveni si melteni din alte orase.Sa se duk in statiuni,alea sunt plaje de turisti.
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102