REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată finaliștii sezonului doi Asia Express. Șerban Copoț și George Vintilă au fost eliminați

Iată finaliștii sezonului doi Asia Express. Șerban Copoț și George Vintilă au fost eliminați

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 370

Șerban Copoț și George Vintilă

Competiția Asia Express a devenit din ce în ce mai tensionată, iar concurenții au avut de tras foarte tare. Doar trei echipe au ajuns în finala sezonului doi. CRBL și Oase au fost singurii care nu au trebuit să participe la cursa pentru ultima șansă, dar pentru Ruby, Robert, Cocuța, Bogdan, Șerban Copoț și George Vintilă, etapa semifinalei a fost una asiduă.

Pentru Ruby și iubitul ei a fost cel mai greu, deoarece Robert s-a simțit foarte rău și în urma competiției difuzate pe 9 aprilie. A avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unei enterocolite care i-a pus capac. A fost foarte slăbit în timpul cursei, iar Ruby a fost nevoită să tragă tare pentru amândoi. Chiar și așa, au reușit să ajungă primii la Gina, așa că și-au asigurat locul în finală.

În cursa pentru ultima șansă, alături de Ruby și Robert au mai concurat și echipele formate din Cocuța și Bogdan Boantă, Șerban Copoț și George Vintilă. După solistă și iubitul ei au ajuns Cocuța și Bogdan Boantă, așa că și ei au ajuns automat în finala din Mumbai. Lucrurile s-au complicat în cazul lui Șerban și George. Ajunși ultimii, ei au fost nevoiți să suporte tensiunea deschiderii cutiei în care se afla elefantul care le-a decis soarta în concurs.

Gina Pistol a deschis cutia în care s-a aflat un elefant de culoare roșie, ceea ce a însemnat faptul că drumul spre finală s-a terminat pentru Șerban Copoț și George Vintilă.

„Eu mi-am dorit mult să vin aici. A fost prima oară când am venit in Asia. Mă va ajuta să scriu cartea la care lucrez acum, o sa îi fac și turneu. Momentul în care Cosmin (Seleși n.r.) s-a accidentat a fost o zi grea. George a dus mai departe clanul exploratorilor, alături de care am descoperit că telepatia există. Noi doi am făcut lucruri tari. Fraților, o să vă am în memorie. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la tv”, a spus Șerban Copoț.

Pe lângă cele două echipe care au ieșit învingătoare la cursa pentru ultima șansă, cea formată din CRBL și Oase a stat liniștită în această etapă, întrucât au avut locul asigurat. Acum rămâne să vedem cine va câștiga amuleta supremă și premiul de 30.000 de euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102