REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată-l pe Radu Mazăre interpretându-l pe Ştefan cel Mare la Carnavalul din Mamaia!

Iată-l pe Radu Mazăre interpretându-l pe Ştefan cel Mare la Carnavalul din Mamaia!

Replica API 2 august 2014 | 00:00 131

Faleza staţiunii Mamaia a devenit neîncăpătoare, sâmbătă, pentru miile de turişti şi de constănţeni care au venit să îl vadă pe Radu Mazăre în rolul lui Ştefan cel Mare!

Primarul Constanţei şi-a făcut apariţia pe un cal alb, pe un car alegoric decorat cu un cap de bour, alături de fraţii jderi, boierul Movilă, fete costumate în straie populare româneşti stilizate, mama lui Ştefan cel Mare, interpretată de Irina Loghin. Interesant de menţionat că omul de afaceri Cameliu Babinciuc a acceptat şi de această dată să joace un rol în scena pusă la cale de primar. Reamintim că, în momentul în care Radu Mazăre l-a interpretat pe Cezar, pe scena de la Mamaia s-a aflat şi Babinciuc, în rol de senator al Romei. Revenind la bătălia de la Podul Înalt, pusă în scenă sâmbătă la Mamaia, facem precizarea că Maria Cârneci a intrat în rolul Vrâncioaiei.

"Moldova nu este a mea, nici a voastră, ci a urmaşilor noştri şi a urmaşilor urmaşilor noştri" - a spus Ştefan cel Mare, iar bătălia a început! La final, Radu Mazăre a declarat că este mulţumit: "A ieşit foarte bine. Cei care comentează aceste spectacole nu ştiu ce fel de spectacole fac. Dar nu cred că a deranjat pe cineva". La rândul ei, Maria Cârneci a declarat: "Pentru mine a fost o experienţă, a fost minunat. Îl felicit pe Radu, e un român cu suflet mare, un prieten al artistilor".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102