REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iată lista primăriilor care primesc bani prin FDI, pentru asfaltări şi reţeaua de gaze

Iată lista primăriilor care primesc bani prin FDI, pentru asfaltări şi reţeaua de gaze

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 683

În urmă cu două zile, a fost publicată lista de proiecte aprobate la finanţare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Din judeţul Constanţa, vor primi fonduri pentru realizarea unor proiecte următoarele localităţi: comuna Seimeni (12.217.549 lei pentru asfaltare), comuna Topraisar (42.027.756 lei pentru modernizare drumuri comunale), comuna Agigea (11.365.090 lei pentru modernizare tramă stradală, cartier Moară), comuna Valu lui Traian (27.332.776 lei pentru drum centură sud), oraşul Murfatlar (56.101.669 lei pentru înfiinţare reţea de distribuţie gaze în oraş şi localităţile aparţinătoare), comuna Limanu (3.373.834 lei pentru asfaltare drum de legătură Limanu – Hagieni).

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Tortoman a zis ca face Cozma tot. Nici nu are multa carte. Asta va teebuie voua la astia din tortoman. Vai de mama voadtra de inganfati
1
0
Cum sa cceseze fonduri de la UE cand acolo daca furi infunzi puscaria! Nu vine guvernul si mascat ii lasa pe primari, presedinti de CJ, viceprimari...toata clica sa poata sa-si incaseze spaga si sa coste un WC si 25000 de euro!! Sunt bani, bani de la guvern ce te mai intereseaza ca wc-ul ala putea-i sa-l faci cu 2000 de euro!!! Tia facut primarul wc, ti-a facut! Ce te mai intereseaza cat a costat! Ba sa te intereseze omule ca banii aia sunt si ai tai ca sunt luati de la buget, adica si de la tine, de ;la fiecare roman care platim impozite si taxe si nu mai trebuie sa-i lasam sa ni-i fure!
2
0
In topraisar ka 100-200 de metrii de primarie este un drum mai urat ca cel de pe camp,hotul de primar niciodata nu are fonduri ptr drumurile astea.sunt asfaltate strazi pana in camp si aici unde merg copii la scoala e vai de el.hotie si nesimtire pe fata
2
0
Pai pe fonduri europene in Topraisar sa facut un after-school nefunctional de 5 ani, o retea de canalizare nefunctionala, un drum de exploatare agricola in stare deplorabila, dovada ca s-au tras tunuri, un parc in bezna totala noaptea, etc... Cu bani de la guvern domnul primar poate reuseste sa gandeasca un proiect functional pentru comuna.
3
1
pentru cei neavizati: macro vorbind nu este mare isparava sa primesti bani de la guvern deoarece sunt banii nostrii ai tuturor. Este un santaj ordinar din partea primarilor PSD de a cere bani guvernamentali, neluand in calcul programele europene. Este adevarat pentru a primi bani europeni primarii trebuie sa depuna eforturi deosebite, sre deosebire de bani guvernamentali care se obtin lingand usi si dosuri PSD-iste. Halal guvern, santajat de primari analfabeti.
2
0
Albesti, NegruVoda, Comana cu sosele europene facute praf, n-aveau nevoie de reabilitare!!! Sunteti varza si aruncati cu banii doar in gastile voastre de hoti.."reati ai drakului de psd-eii ce sunteti! De-abia astept alegerile urmatoarele sa va vad zburat si nici drakul sa nu mai auda de voi, ca ne-ati ingropat in mizerie si datorii...
4
3
Alo primar L Chitic , TORTOMAN pe ce lista figureaza ? Groapa de gunoi din comuna care a costat o avere de ce nu e functionala ? Tortomaneni , nu mai votati PSD ca nu vor face nimic in comuna !
2
3
Dar la comuna Topalu ce face primarul psd-ist Valentin Stanciu, ca n-a facut absolut nimic de cand este primar... dar nimic se plimba in costum si-si face vila de cand este primar... rusine!!!
3
0
acum sa deschis robinetul la banuti sa curga ca vin altii si neam ars
1
0
DANA GRBOVAN ERA CE-A MAI INDICATA..PDLISTIII PNL SANT CE-I CARE AU DISRUS JUSTITIA PRIN PROTOCOALE SECRETE CU SRI...PDL ISTII PNL VOR DESFIINTAREA SIIJ PENTRU CA PORTOCALA SI ONEA DOI BANDITI PUSI DE KOLDEA SI KOVESI SA NU FIE ANCHETATI..CINE VA MAI JUDECA PE PROCURORUL DE LA CARACAL CARE A ASTEPTAT CA CATELUL LA POARTA NOUA INTRAREA IN CASA LA DINCA ?..INTREG ACEST SISTEM TICALOSIT ARE IN CENTRUL EI PE WC JOHANIS ACEASTA SECTIE SIIJ ESTE INDEPENDENTA ACUM...ASTA NU LE CONVINE PDL PNL CIUMA ROSIE SI ...USA.. CARE VOR CA PORTOCALA SI ONEA SA NU MAI FIE ANCHETATI
4
6
comuna cernavoda, de ce nu, sara ceste din zi in zi!
1
2
Dar la chirnogeni nu ?
4
0
Vedeti ca e si comuna Silistea
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614