REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată prin ce metodă se SPARG MAŞINILE în PARCAREA unui centru comercial! Hoaţa, cu bunurile în CHILOŢI!

Iată prin ce metodă se SPARG MAŞINILE în PARCAREA unui centru comercial! Hoaţa, cu bunurile în CHILOŢI!

Replica API 4 noiembrie 2016 | 23:38 304

Metoda telecomanda de bruiaj

Metoda telecomanda de bruiaj

Sursa foto: driving.ca

O puştoaică din Ovidiu, Mădălina Daniela Iordan, în vârstă de 17 ani, a furat din mai multe autoturisme aflate în parcarea unui centru comercial de la malul mării. Şi, chiar dacă a auzit că una dintre victime a sunat la Poliţie, nici că i-a păsat şi a încercat să mai fure câte ceva. Apoi a fugit, dar poliţiştii au reuşit s-o prindă în două ore. La percheziţia corporală, o parte din bunuri au fost găsite... în chiloţii infractoarei. În plus, potrivit unei victime, mica hoaţă ar fi încercat să fure chiar din maşina Poliţiei. Aceasta acţiona prin metoda „telecomanda de bruiaj”.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei infracţiuni de furt din autoturism, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au depistat-o pe Mădălina Daniela Iordan, în vârstă de 17 ani, din oraşul Ovidiu, bănuită de comiterea faptei. Aceasta, la data de 2.11.2016, ar fi comis un furt dintr-un autoturism parcat în apropierea unui centru comercial din municipiul Constanţa. Victima, Elena M. C., a relatat prin ce a trecut. „În jurul orei 13.00 am parcat maşina în parcarea veche de la City Park Mall, afară, la etaj. Am blocat maşina şi am lipsit cam 20 de minute! La întoarcere, am deschis portbagajul să pun cumpărăturile şi, ce să vezi, tot ceea ce aveam în portbagaj nu mai era!! M-am panicat, ştiam că am încuiat maşina, de obicei apăs de mai multe ori şi auzisem sunetul specific închiderii centralizate! Dispăruse ce aveam şi în torpedou şi cotieră.

Am anunţat Poliţia. Au venit în 5 minute şi m-au întrebat toate detaliile, apoi am mers la secţie să depun plângere pentru că au avut ce fura pe lângă haine şi accesorii de balet bunuri de valoare... Depun plângerea, le-am spus că sper să vadă pe camere făptaşul. Am stat vreo 2 ore acolo şi mă anunţă să mai stau, că au prins hoaţa!! Nu-mi venea să cred, adică ea clar a văzut că am chemat poliţia şi tot a mai rămas în parcare să acţioneze!!! Mare grijă, se poartă mai nou să pună ochii pe maşini mai arătoase şi au o telecomandă minune care bruiază sistemul de închidere centralizat!

Ţine frumos degetul apăsat în continuu, tu zici că ai închis că auzi sunetul specific, dar, de fapt, ţeapă, maşina rămâne deschisă şi uite aşa fură. Hoaţa, binenţeles, minoră, trimisă la treabă, nu a recunoscut nimic până la percheziţie! Ce să vezi! În pantaloni avea Ipodul meu, mai pe româneşte în chiloţi!!! Nu mi-am putut recupera şi restul bunurilor, dar sper să se rezolve! Domnii poliţişti au dat dovadă de profesionalism şi ţin să le mulţumesc frumos. Cea mai tare faza fiind că atunci când au mers la locul faptei, hoaţa a acţionat telecomanda şi asupra maşinii lor, crezând că oamenii s-au dus la cumpărături!”, a scris victima pe pagina sa de Facebook. Potrivit informaţiilor noastre, Mădălina Iordan a mai furat dintr-un vehicul în aceeaşi zi. Poliţiştii constănţeni au reţinut persoana în cauză pentru 24 de ore, după care a fost prezentată la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102