REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iată scrisoarea pe care a trimis-o Iohannis Senatului și Camerei Deputaților

Iată scrisoarea pe care a trimis-o Iohannis Senatului și Camerei Deputaților

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:20 359

Președintele României a trimis o scrisoare celor doi lideri de la Senat și Camera Deputaților, marți, 24 ianuarie, cu privire la demararea procedurii de referendum în legătură cu modificările pe care Guvernul lui Sorin Grindeanu dorește să le facă. Iată scrisoarea:

„Stimate Domnule Preşedinte al Senatului,

Stimate Domnule Preşedinte al Camerei Deputaţilor,

În temeiul dispoziţiilor art. 90 din Constituţia României şi al dispoziţiilor art. 2 şi 11 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, intenţionez să cer poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa suverană cu privire la următoarea problemă de interes naţional:

Continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice.

Având în vedere dispoziţiile legale menţionate, consult Parlamentul cu privire la organizarea unui referendum naţional referitor la problema sus-menţionată.

Cu întreaga considerație,

Președintele României,

KLAUS WERNER IOHANNIS”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu vad rolul scrisorii ? tu esti omul ce dai buzna ca si la guvern fara a cere vreo explicatie acum ce inseamna aceasta miloaga ? SA-TI FIE RUSINE mai bine spus ca tu ai chemat oameni in strada si restul politicienilor ce merita-ti pusi la zid ori dosare penale asta daca vrea poporul de care va bate-ti joc NEMERNICILOR !
1
1
Lumea la crezut om serios dar nu este. Un nemernic care aduce numai prejudicii tarii,inclusiv cetatenilor.Ne streseaza pur si simplu cu lupta lui pentru a avea toata puterea desi este corupt pana in maduva oaselor.
4
0
In referendum privind raspunderea magistratilor, pe cand? Orice cacat de procuror sau judecator corupt sau obedient cuiva ,poate sa bage la zdup oameni nevinovati fara nici o grija. Orice cacat din institutiile de forta poate umili pe oricine pana la eliminare fizica,fara grija. Asta e grav,e de zona fascismului. Oameni nevinovati distrusi si zeci de mii de infractori periculosi in libertate pe strazi ,asta avem. Cine se mai mira, de ce se cara milioane din tara?
3
1
D-le presedinte, sunteti elefantul cel mare,...STRIVITII ! Nu le mai permiteti politicienilor hoti, mincinosi si penali, sa decida pentru popor, aparent...caci ei decid pentru ei, in favoarea lor, ne-am prins ca nu suntem prosti, chiar nu.
2
5
sunt zvonuri ca unii il astepta pe presedinte la un nou miting in capitala ca sa-l felicite cu oua si mflori
3
3
cur de la 1 mm pe psdisti bulangiule iohannist.
7
4
Claus a fost ales cu 6400000 voturi si tot psdul cu 3600000 de voturi.Fara noi astia care nu am votat acum iesim si va rupem curu la toti psdistii.
3
9
deocamdata esti cel mai incult om pe pamant si pe deasupra si cretin !
8
7
Bai bulangiule tu scrii altceva...este vorba de referendum ptr gratiere nu ptr lupta impotriva coruptiei...Deci tu labagiule vrei sa ne tragi pe pula...Out jigodie!!!.
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614