REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată străzile din Constanţa ce vor fi reabilitate în septembrie

Iată străzile din Constanţa ce vor fi reabilitate în septembrie

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:52 2472

Procesul de reabilitare a traseelor pietonale este în plină desfășurare pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Conform planificării, se vor recondiționa trotuarele pe strada Salcâmilor și pe bulevardul 1 Mai Vechi.

În ceea ce privește modernizarea carosabilului, se va acționa pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, pe strada Ion Rațiu, între bulevardul Tomis și strada Pescarilor, pe strada Nehoiului și pe aleea adiacentă bulevardului I.C. Brătianu, delimitată de blocurile MA4 și MA5.

În cartierul Compozitorilor, se construiește infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi, aleea Colindelor, aleea Iosif Sava, strada Ion Voicu și aleea Ion Voicu. Lucrările de amenajare a carosabilului vor cuprinde și străzile Clopoțeilor și Edmond Deda.

Primăria Municipiului Constanța continuă să reorganizeze spațiile existente și să transforme terenurile virane în parcări moderne. O nouă parcare rezidențială va fi amenajată pe strada Tulcea, la intersecția cu strada Badea Cârțan.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede.
0
0
STAZILE DIN CARTIERUL CAMPUS UNIVERSITAR SUNT JALNICE
1
0
Pe str Crisanei au asfaltat acum un an doar o parte a trotuarului, pe care parcheaza masini acum, escaladand bordurile inalte, iar cealalta parte au uitat-o ! Vorbim de Tomis II, nu de Palas...
2
0
Au inceput lucrarile in campanie si se vor termina peste cativa ani. Lucrarile de pe Tomis au inceput acum un an si toooot continua
2
0
Iata cum mananca Fagabou cacat in speranta ca va fi votat din nou!
4
1
Constanta este orasul unde nici un capac de canalizare nu este la nivel cu asfaltul.
14
0
Parcari etajate, pasaje, teatre, sali de sport pentru copii. In realitate, stalpisori suprapret, blocuri intre case, copaci taiati, trotuare centrale cu gropi alandala. Baga cafele la clubul pensionarilor si tigani in Centru si in Henri Coanda. Si baga bani, ca trebe la BMWul 7 si la casa in constructie. Dobitocii te vor vota in continuare.
8
0
esti prost ? str,Tulcei si Str,Badea Cartan sunt paralele, ce intersectie ?
6
1
PE STRADA FLAMANDA NU S-AU MAI REPARAT TROTUARELE DE 40 ANI...
6
1
Sper ca se vor reabilita trotuarele pe 1 mai vechi,de fapt e vorba de un singur trotuar,care nu s-a facut de 4 ani.
2
2
Ce mai functiona
8
2
Bravo Fagadau
4
18

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102