REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iată unde a fost bătută Alexandra Stan de impresarul şantajist

Iată unde a fost bătută Alexandra Stan de impresarul şantajist

Replica API 19 iunie 2013 | 00:00 155

Studioul de coşmar:

Studioul de coşmar:

Constănţeanca Alexandra Stan încearcă să-şi revină după bătaia primită de la impresarul ei, Marcel Prodan. În timp ce bătăuşul se ascunde de toată lumea pentru a nu da explicaţii, Alexandra este supusă la tot felul de investigaţii, la Spitalul din Medgidia, acolo unde este internată. Conform managerului spitalului, Stere Buşu, artista a fost consiliată marţi de către un psiholog, urmând ca în perioada imediat următoare să fie supusă şi unui control oftalmologic. Între timp, procurorii analizează plângerea formulată de Alexandra Stan şi depusă de către avocatul acesteia, marţi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa

Avocatul artistei a depus, marţi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, plângere împotriva impresarului ei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. "Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, astăzi 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista S.A.I. împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistic prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Reamintim faptul că artista a fost bătută sâmbătă de Marcel Prodan, întrucât aceasta a îndrăznit să-şi ceară drepturile băneşti. În urma loviturilor primite, constănţeanca a avut nevoie de îngrijiri medicale. În prezent, Alexandra Stan este internată la Spitalul din Medgidia. Ea va fi supusă unor investigaţii amănunţite prin Rezonanţă Magnetică Nucleară şi Computer Tomograf. Conform managerului Spitalului Municipal din Medgidia, acolo unde a fost internată luni, cântăreaţa urmează să fie văzută şi de către un chirurg. Marţi a fost examinată şi de către psihologul spitalului pentru a afla cât de puternic a fost afectată, din punct de vedere psihic, în urma scandalului cu impresarul. Şedinţele vor continua şi în zilele următoare. Totodată, Alexandra va face şi un consult oftalmologic, pentru a nu rămâne cu sechele. De precizat faptul că, în urma loviturilor în zona ochiului, artistei i s-a format un hematom. Cât despre agresor, acesta este de negăsit. După ce şi-a închis telefonul mobil încă de luni, Marcel Prodan şi-a şters şi contul de pe Facebook, asta după ce a primit înjurături şi ameninţări din partea celor care o admiră pe cântăreaţă.

Date despre afacerea fondată de Nemirschi Jr.

Studioul în care Alexandra Stan spune că a fost bătută până a leşinat de impresarul şi managerul ei, Marcel Prodan, se află la ultimul etaj al clădirii vechi situate pe bulevardul Ferdinand, vis-a-vis de Teatrul Fantasio, din Constanţa. Maan Studio este de ţinut de Maan Music Studio SRL, cu sediul în Vila Promesse din Mamaia, deţinută de Andrei Nemirschi, fiul fostului viceprimar şi ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi. Nemirschi Jr. este, de altfel, co-fondator al Maan Music Studio, care deţine toate drepturile şi promovează muzica vedetei internaţionale Alexandra Stan. Andrei Nemirschi, în vârstă de 30 de ani, deţine 50% din SC Maan Music Studio SRL, cu sediul în vila 25 din Mamaia, alături de Vasile Marcel Prodan, de 33 de ani, de unde şi denumirea "MA(rcel)AN(drei)" a studioului. Nemirschi şi Prodan au înfiinţat firma care are ca domeniu de activitate realizarea înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală în martie 2009, iar până la succesul fenomenal al Alexandrei nu a înregistrat rezultate financiare deosebite. Astfel, în primul an de activitate, Maan Music Studio a declarat un singur angajat, o cifră de afaceri de 8.797 lei şi pierderi de 2.158 lei. În 2010, a crescut doar până la 18.412 lei şi un profit net de 3.724 lei, tot cu un singur angajat, pentru ca în 2011 să raporteze trei angajaţi, cu o cifră de afaceri de 440.632 şi un profit net de 209.001 lei. Alexandra a "explodat" însă în vara lui 2011, astfel încât e foarte probabil ca şi performanţele financiare ale studioului să fie pe măsură, pentru anul 2012. Maan Music Studio nu este prima afacere a lui Marcel Prodan. Tânărul născut în Tulcea, cu domiciliul la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Tomis din Constanţa, a înfiinţat în iunie 2004 o firmă de restaurante, alături de Anişoara Gheorghe (actuală Ştefan), de 34 de ani, dar şi de fosta lui soţie, Adina, pe atunci Visterineanu, de 33 de ani. Firma se numea Delivery& Services SRL şi nu a funcţionat decât un an, fiind dizolvată pe 05.05.2013.

Mirela PASCAL, Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367