REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ÎCCJ: Decizie în dosarul lui Liviu Dragnea

ÎCCJ: Decizie în dosarul lui Liviu Dragnea

Replica API 8 martie 2017 | 00:23 278

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că vor trimite contestaţia la executare formulată de Liviu Dragnea la un complet format din cinci judecători, după ce avocatul deputatului şi procurorul de şedinţă au susţinut că este competent completul ierarhic superior.

Completul de trei judecători ai instanţei supreme a luat în discuţie, marţi, contestaţia la executare formulată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, împotriva condamnării la doi de închisoare primită în dosarul "Referendumul", context în care avocatul deputatului, cât şi procurorul de şedinţă au susţinut că instanţa competentă să judece contestaţia este completul de cinci judecători al aceleiaşi instanţe, notează stirpesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gheorghe ,sa inteleg ca ,,a elimina" comunismul pot sa folosesc orice mijloc...democratic,bineinteles!Eu iti spun ca si in89 ma-am chinuit ,dar nu ma-m descurcat prea bine,eram prea tanar.O sansa as vrea acum,si voi actiona ca si in biblie,nici pisica sau cainele nu ar mai trebui sa le ramana in urma.
0
0
Se vede ca esti un pupincurist psd-ist, retardat mintal si analfabet pe deasupra!!! Sper ca aceste specimene ca tine si ca dracnea sa dispara cat mai repede din tara asta!
3
1
bine ati fac astia acum ca nu ai stiut sa te impuio in forta la tot indiferent de ce se alegea: ca iera o noua revolotie s-au chiar razboi uite ce ati fac astia acum zis pnl-ul cucuveaua si mutu de .... : Ce a spus tembela de R. turca azi ? ca sa lasa-ti DNA si restul tembelilor sa-si faca treaba iar voi ? Nu, sper sa ati placa ce fac acesti idioti !
1
1
Infractorul dovedit Dragnea Liviu Nicolae este seful camerei deputatilor...in ce tara de rahat traim...
4
3
domnule draknea fa-ti si dumitale, si noua si tarii intregi un bine acela de a-l lua de manuta pe penalul tariceanu si a pleca discret in anonimat daca nu vreti sa ajungeti la RACOARE si dati-i posibilitatea dlui GRINDEANU, ca impreuna cu ministrii pe care sa si-i aleaga singur sa incerce sa dovedeasca faptul ca pot tine carma tarii in directia corecta. V-as fi recunoscator
2
3
....nu au servici ? sau se multumesc cu banii de la soros ? MUISTI PUTUROSI , LA FEL CA ASTIA DE SUB MINE , neajutorati , pomanagii si vanzatori de tara .
4
5
Ce facem noi acum? Iti dam tie la muie,vaca psd-ista ce esti.Prostilor,nu vedeti ca de cand au pus laba pe ciolan incearca sa-si spele izmenele in oala voastra cu ciorba!
10
5
VACA DE LA 22:51: CE TREABA AU TINRII CARE AU MANIFESTAT IMPOTRIVA UNUI GUVERN CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR??? APOI... DACA MOTIVAREA ARE SUTE DE PAGINI ... TI SE PARE USOR DE ELABORAT ?? DAR CA MODIFICA LEGILE CONTINUU SA IMPIEDICE ACTUL DE JUSTITIE CUM TI SE PARE??? ESTI O PENALA CA SI EI
10
5
mai, tinerii frumosi si liberi - de contracte de munca - ce fac acum? ca bani de club nu au
5
8
oare mai exista ceva dorit de penalul draknea sa nu poata rezolva favorabil, da presedentia, caci in mintea lui bolnava totil este posibil, toti suntem considerati bombonici. Ar face un bine Romaniei daca s-ar duce cu totul in Brazilia sa incerce sa se impuna si acolo, are veleitati . Rusinos, minte cum respira. Pleaca din tara si in urma lui apar bombele, normal el nu stie nimic. Cred ca nu i-ar strica un control psihiatric
10
4
A incercat sa castige prin FRAUDA electorala masiva deci a incercat o LOVITURA DE STAT si acum vrea contestatie? PUSCARIE!
13
6
Adica ,cum,PE infractorul asta,PE condamnatul asta IL salveaza ,care a furat jumatatte din Tara,iar cel care a furat UN Salam din magazin sta la puscarie 2-3 Ani,rusine ,iesim din nou in Strada,nu ne mai puteti mintit,viermilor
14
7
da este posibil sa aibe si bube dar oare la intrecut pe base ? Si asta parca are dosar facut acum ori de 2-3 ani iar base ? pai ce sa credem ? pe cucuveaua ce sta sub birou la Cotroceni si face doar ce vrea mutu ???
5
12
"completul" respectiv e aproape complet, doar 4 din 5 are la buzunar mustateta, treaba e rezolvata favorabil
4
3
Oameni buni,astia cred ca sunt nebuni.Pai dracnea crede ca ,cu astfel de gainarii,scapa si devine premier.Pai suntem de rasul curcilor daca boul asta oltenesc incepe sa faca ce gandeste in mintea lui.
13
8
Dragnea stie programul de guvernare doar el. E idolul meu de suflet si vreau sa il sustinem cu totii.
6
12
foarte multa mizerie... oameni pusi in functii de catre politic...care sa judece si sa decida in cazul unor corupti din politica ... a ce seamana asta ?????
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102