REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

“Iepurașul TSD” a poposit la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, plin cu daruri pentru bunici!

“Iepurașul TSD” a poposit la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, plin cu daruri pentru bunici!

Replica API 6 aprilie 2018 | 09:59 468

Învierea Domnului este una dintre cele mai importante și mai frumoase sărbători ale creștinătății. Ea este considerată sărbătoarea bucuriei date de vestea Învierii Mântuitorului și are darul de a reuni familia, fiind plină de obiceiuri tradiționale pe care le facem împreună cu cei dragi. În aceste zile luminate, cu mic cu mare ne aducem aminte de sărbătorile petrecute la bunici, cu masa încărcată cu bunătăți, atmosfera de bucurie și căldură din jur, dar și de cadourile mult așteptate de la iepuraș.

La fel ca în fiecare an, de Paște, Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța respectă tradiția și iată că, de această dată, bunicii care își duc povara bătrâneții în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, au primit vizita “Iepurașului TSD”. Acesta a venit încărcat cu daruri, în special produse de îngrijire personală, pentru toți cei 220 de bătrâni.

Acțiunea reprezentativă intitulată “Iepurașul TSD”, se înscrie în activitățile din cadrul departamentului “Responsabilitate socială” ce își propune, printre altele, să îmbunătățească standardul de viață în cadrul societății civile și să ridice nivelul de implicare al cetățenilor, prin puterea exemplului.

“Nu putem fi nepăsători la neajunsurile acestor bătrâni. Fiind la un pas de ajunul Paștelui, am considerat că acest gest mărunt pentru ei este pentru noi o bucurie imensă, aceea de a dărui. Fiind dărâmați de boală și bătrânețe, s-au bucurat că i-am vizitat, unii dintre ei recunoscându-ne, acum fiind a doua oară când îi vizităm. Ne-am despărțit cu greu pentru că ochii lor ne cereau parcă să mai stăm, dar le-am promis că vom reveni”, a declarat Leonard Drăgan, preşedintele Organizaţiei Municipale TSD Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si tsd ce este,un partid de copii idioti controlat de psd? Muie
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218