REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iese la iveală adevărata avere a lui Mihai Chirica

Iese la iveală adevărata avere a lui Mihai Chirica

Replica API 19 iunie 2019 | 04:19 668

Primarul Iașului, Mihai Chirica, își ține întreaga avere pe numele copiilor săi minori. Thea şi Mălina Chirica, fiicele de clasa a VII-a, respectiv clasa a IV-a ale edilului din Iaşi, Mihai Chirica, deţin o casă de lux situată în municipiul Iaşi.

Vila are 240 de metri pătraţi şi a fost trecută pe numele copiilor după ce edilul a divorţat de fosta sa nevastă, potrivit Adevărul Iași.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Primăriei Iaşi, Mihai Chirica are domiciliul legal chiar în vila deţinută de fiicele sale, pe care a declarat-o public abia acum.

Surse apropiate primarului spun că acesta locuieşte într-o altă vilă, situată în Platoul Însorit, cartier învecinat. Acea vilă ar fi deţinută de soacra lui Chirica, care deţine afaceri în domeniul alimentar.

Săptămâna trecută, publicaţia online Reporteris a dezvăluit că fiul de un an şi 11 luni al primarului Mihai Chirica, Ştefan, a devenit proprietar al unui case şi a unui teren situat în zona centrală a Iaşului după ce a plătit 250.000 de euro în schimb.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du -te boule si ia-ti o fata si fa sex , da-i 200 lei sa te inghita , tu nu vezi ca esti paranoic ? altceva mai stii ? sa ne sugi pula , pensiile speciale nu se vor desfiinta , muistule !
2
5
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
4
2
Pupati-l in cur pe Chirica. Cu dedicatie celor care il placeti asa de mult pe pagina asta.
2
1
Hotilor daca ati fi bagat doar degetele in borcanul cu miere nu se cunostea dar voi ati mers pe ideea "daca tot fur sa fur ca lumea nu ma incurc"dupa care veniti cu tampenii de genul razbunare politia,stat paralel etc.Treaba asta cu rudele tot PSDisti au aduso in prim plan este vorba de celebra MATUSA. TAMARA.
4
0
pentru @0820, ce ma ai uitat ca asta este hastag rezist, userist convins un infiltrat sa destabilizeze PSD ,bai jegosule ,cat cacat a mancat asta anti Dragnea ,anti PSD impreuna cu jigodia de europarlamentar IVAN ? Acum ca Dragnea a cazut si sistemul l-a lasat din brate ,este ca o hartie igienica folosita o arunci si tragi apa !lighioana nu si-a dat demisia din PSD ca isi pierdea functia de primar si spaga !Exclus din PSD 06.02 2018 !
6
5
Tot pesedist corupt si hot ramane. Banii astia trebuie justificati la leu. Asa se va vedea cum a facut. Si sigur nu i-a facut normal.
8
5
Astia cu averile trecute pe numele altora,sunt dubiosi din start!Mare parte din populatie inca se mai crede reprezentata de acesti alesi!Nu sunteti reprezentati de nimeni,cum poate sa aprecieze situatia unui om cu pensi sau venituri intre 600 si 1300 de lei,de exemplu,unul care nu se da jos din limuzina,are proprietati si afaceri de nu le mai stie numarul,atat in tara cat si in strainatate?Chirica nu era in gratiile lui Dragnea,cum de ,,i-au dat la temelie" asa tarziu?I s-a ridicat protectia?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920