REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ieșire BOMBĂ din ALDE: Ludovic Orban s-a legat la cap cu Traian Băsescu, un turnător ordinar la Securitate

Ieșire BOMBĂ din ALDE: Ludovic Orban s-a legat la cap cu Traian Băsescu, un turnător ordinar la Securitate

Replica API 21 octombrie 2019 | 02:19 457

Se precipită lucrurile pe scena politică. Președintele ALDE Teleorman, Florică Ică Calotă, acuză PNL că face pact cu PMP, partidul lui Traian Băsescu, pe care Calotă îl numește un 'Turnător ordinar la Securitate', scrie stiripesurse.ro

"Îmi amintesc de niște vorbe bune de acum vreo cinci ani ale lui Ludovic, premierul desemnat. Nu zicea rău pe atunci, era pornit tare contra celor care cerșesc firimituri fără să fi muncit o zi pentru ele.

”Firimituriștii sunt obișnuiți ca atunci când se așează masa să facă orice, să facă sluj, să se gudure, să se dea de-a berbeleacul, să se rostogolească, să chițăie, să miaune, să latre să primească și ei niște firimituri. Nu se satură niciodată pentru că nu poți să te saturi din firimituri. Nu dau nimănui din firimiturile pe care le primesc, că, normal, dacă nu se satură ei, cum să mai dea și altora? Și permanent vor din ce în ce mai multe firimituri.

PNL are nevoie de oameni care să se așeze la masă după ce au contribuit fiecare cu efortul lui cu puterea, cu inteligența lor, cu sacrificiile pe care le fac pentru partid, să se așeze să-și primească felia de pâine pentru care au muncit”, zicea el.

Cred că PNL tocmai s-a legat la cap cu firimituristul șef al politicii post-decembriste, Traian Băsescu Petrov.

Un turnător ordinar la Securitate, unul care își vindea colegii de școală pe bani, vrea acum să se așeze la masa pusă de liberali și să capete nu firimituri, ci de-a dreptul ciozvârte. Ba, mai nou, bate apropouri chiar la șefia guvernului, cu un tupeu inimaginabil, cel puțin pentru cei care nu îl cunosc pe Traian Băsescu.

Acest exponent al serviciilor comuniste care s-a strecurat pe căi ascunse pînă a găsit drumul spre fruntea țării, ar face mai bine să explice public cine l-a protejat atîta amar de ani și care a fost prețul plătit de el ca să nu fie dat în vileag. Să explice ce felie din conducerea României a cedat șefilor lui din structuri ca să nu-i scoată dosarul timp de trei decenii, să-l lase să se joace de-a anticomunistul și să pozeze în erou al luptei pentru democrație.

AI GRIJĂ, Ludovic: dacă arunci firimituri șobolanilor precum Băsescu, s-ar putea să ți le ia cu tot cu braț și ar fi păcat", a scris pe Facebook Florică Ică Calotă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dle petrov as prefera acele taieri de pensii care au fost temporare fara ca cineva sa faca aceasta mentiune in locul acetor cresteri de pensii ce nu tin pasul cu cresterile pe toate planurile incepand cu alimentel si continuand cu facturile. Iesti oameni buni in piata, constatati si apoi comentati
4
1
de cand pandeste basescu niste razbunari . Prostii de romani asta merita , salarii si pensii taiate , taxe si tva marite , militarie face excrocul cu voi , tampitilor .....dar asa va trebuie
3
5
Atentie la, LIMBAJ,a fost Presedintele TARII,putin RESPECT si Bun simt,in EXPRIMARE...RESPECTA si vei FII Respectat ,chiar daca nu iti place persoana Respectiva...Se aude...!!! mai Educatilor ,cu diplome si scoli inalte...!!!
8
3
BASESCU incomparabile cu tradiceanu cu alde cu tot,e parfum de tei !
6
1
Se reface fostul PNL-PD?
1
5
Sando,fa !Cind ne punem pe invatat romaneste ?
5
0
Pana la urma lui chioru asta chiar nu-i face nimeni nimic? Sau lui alcolistul ala de Bechir sau Bichir care i-a dat mereu hartiile pe sub masa ca nu e turnator? Toata tara stie numai procurorii nu
7
8
Ai perfecta dreptate Florica, basinistul turnator trebuie aruncat in afara societatii!
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920