REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ieşire nervoasă a Reginei Elisabeta! Şi-a pălmuit un nepot în public: „Nu te contrazici cu mine“

Ieşire nervoasă a Reginei Elisabeta! Şi-a pălmuit un nepot în public: „Nu te contrazici cu mine“

Replica API 10 octombrie 2019 | 18:33 559

Regina Elisabeta

foto GettyiImages

Este de departea cea mai iubită persoană din familia regală britanică, pare că respectă cu stricteţe protocolul regal, însă acum s-a aflat că Regina Elisabeta nu este chiar perfecţiunea întruchipată.

Elton John a povestit, în biografia sa, intitulată „Me“, un incident incredibil care a avut-o în centrul atenţiei pe Regina Elisabeta în urmă cu mai mult timp. Potrivit artistului, suverana a avut o ieşire necontrolată la care au asistat mai multe persoane, printre care şi el.

Potrivit lui Elton John, Regina Elisabeta şi-ar fi pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor, deoarece acesta a refuzat să plece de la o petrecere la care se aflau. Persoana în cauză este David Armstrong-Jones, cunoscut ca Viscount David Linley, fratele lui Lady Sarah Armstrong-Jones.

Viscount Linley

Jurnaliştii de la The Sun afirmă că Elton John a dezvăluit că Regina i-a spus lui Viscount Linley să plece de la petrecere alături de sora lui, deoarece aceasta se simţea rău şi avea nevoie de cineva să-i fie aproape şi să o supravegheze.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe Regină să-l lase să rămână, aceasta l-a plesnit uşor peste obraz, spunându-i «Nu [plici!] te [plici!] contrazici [plici!] cu mine! [plici!] Eu [plici!] sunt [plici!] Regina!». Ştiu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară“, a spus Elton John.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iauzi neamule
2
0
Sa-i palmuiasca pe cei care vor iesirea Angliei din U.E.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369