REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ieșirea lui Florin Iordache din Parlament a produs REVOLTĂ în PSD: 'E un gest regretabil'

Ieșirea lui Florin Iordache din Parlament a produs REVOLTĂ în PSD: 'E un gest regretabil'

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:00 232

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a declarat miercuri că gestul lui Florin Iordache făcut în plenul Camerei Deputaţilor este unul regretabil.

"Nu judec cu două măsuri. Orice gest regretabil rămâne un gest regretabil, indiferent cine îl face. Este un gest regretabil, da", a afirmat Suciu, conform Agerpres.

Întrebat dacă Iordache ar trebui sancţionat pentru acest comportament, Suciu a spus: "Asta rămâne să decidă Biroul permanent sau să vedem dacă se face sesizare. Eu nu judec cu două măsuri".

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut "semne obscene" cu mâinile către parlamentarii de la USR. "Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a reacţionat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba' da' sensibili v-au mai facut mamitichili voastre,ce v-a fortat cineva sa va faceti parlamentari?Nu duceti la tavaleala?Ia incercati cu Alinuta!
0
3
Un gest normal ar fi sa-ti dai DEMISIAAAA
4
2
un tamplar imbecil face gesturi obscene in parlamentul Romaniei. in orice tara civilizata ,nu asiatica ,era terminat definitiv ,indiferent din ce partid facea parte
4
1
Regretabil? A fost aplaudat la scena deschisa iar PSDistii regretau zambind complice.
8
2
Ce pretentii sa ai de la unul care are tot atatea clase cat are si trenul?!
9
2
cati ofticati ,bravo Iordache tot asa poate si porcii de la USR si PNL isi vor revizui comportamentul .Astept telefonase ,live pe holuri ,la WC ,vuvuzele, benere ,iesit in fata tribunelor cu hartiute, un casetofon ceva muzica si toata recuzita folosita de porcii de la opozitie .Bai cacatii astia antipesede pana acum v-a placut, acum cand pesede face la fel nu va mai place? Multa muie celor antipesede,la familii ,la iubite ,la parintii vostri, la rezist poate asa va mai linistiti cacati bolnavi!
4
10
Si uite asa...in timp ce voi comentati aprinsi despre iordache, el se intorcea pe partea cealalta. Acum, pe bune, chiar nu s-a gasit niciun usr-ist sa-i traga un pumn in ochi?!
7
4
Iordache sa-i arati lu mata MUIE, ca a fatat un bou ca tine!!!
16
4
Au distrus tara cine dreacu osa mai voteze psd
28
5
Uba e pulimea altul e un parlamentar ba boule e incalificabil ce a facut javra asta comunista de iordache
31
3
A ti uitat cand toata pulimea dadea la muie pesedeului ?.Acum.sa intors oferta.Muie antipesede !!!
6
31
iordache a plagiat dublu ! EU DOAR CU O MANA!
4
6
Ce tara frumoasa! Gradina carpatilor! Cu politicieni care dau muie alegatorilor.Are iordache curajul sa numere alegatorii USR si PNL? Pai daca il prind astia il aseaza langa ma-sa fara sa plateasca popa.
21
2
Avem si noi specimenul de aici, omul lui Stroe, cel pe care il promoveaza Stroe peste tot, senatorul ciuperca Tit Brailoiu care arata muie peste tot si in parlament acum 2 ani
20
2
S a ajuns la fundul abisului, abisul nesimtirii si al prostiei. Oare cu ce am gresit sa iau parte poate la cea mai neagra pagina din istoria Romaniei postdecembriste? Cum poti vota niste animale care-ti arata mu13 pe fata? ...da, ei arata catre toata lumea Oameni buni, ce se intampla cu noi?
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102