REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

IGPR, precizări despre drogurile găsite pe litoral. VIDEO

IGPR, precizări despre drogurile găsite pe litoral. VIDEO

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:26 722

Comisarul Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române s-a aflat sâmbătă, 6 aprilie a.c., la Constanța în cadrul unei operațiuni de căutare a coletelor ce conțin droguri de mare risc și a făcut declarații presei în acest sens.

”Astăzi în județul Constanța s-a desfășurat o amplă operațiune de căutare a unor pachete ce conțin droguri de mare risc. În cadrul acestei operațiuni au fost implicați polițiști din cadrul Poliției Române, polițiști de frotieră, jandarmi dar și lucrători din alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În urma acestor căutări au fost ridicate mai multe colete ce conțin droguri de mare risc, tocmai de aceea am trimis de dimineață o informare către cetățeni să nu deschidă astfel de colete pe care le găsesc pe plajă, pentru că aceste droguri au o concentrație foarte mare, peste 90%, reprezentând un pericol pentru viața și integritatea persoanelor.

Operațiunea este în derulare, peste 300 de polițiști de frontiră și jandarmi se află pe litoralul românesc, vorbim aici de 90 de kilometri pe care se efectuează aceste căutări. La finalul acestor căutări vom reveni cu detalii despre locurile în care au fost găsite drogurile precum și cantitatea totală care a fost identificată și ridicată de către colegii mei. Au fost găsite droguri inclusiv pe mare, tocmai de aceea această operațiune a beneficiat de sprijinul a două elicoptere din cadrul MAI dar și a 14 ambarcațiuni din cadrul Poliției de Frontieră dar și scafandrii.”, a declarat comisarul Georgian Drăgan.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care sunt meritele Politiei si ale celorlalte structuri MAI in toata treaba asta?Va dati seama cate tone au trecut pe aici de-a lungul timpului atat pe mare cat si pe uscat?Nu poti sa-i prinzi pe toti,e clar,dar felul in care se gasesc cantitati de ordinul tonelor prin barci,parcari,aduse de valuri,parca fac de cacao autoritatile din tara asta!
5
1
Hai ca sunteti golani! Isi cauta SIE drogurile si voi va bagati peste ei... Doar daca sunteti naivi o sa credeti ca fara implicarea serviciilor secrete se puteau trafica zeci de tone de cocaina prin Romania! De ce nu vedem demisii de la SRI si Politie? Sau erau si ei partasi?
7
0
intodeauna rusii sunt de vina.
5
2
Asteptam demisii la toate nivelurile
9
2
Ca suntem invadati de droguri? De unde vin si cine le trimite pe mare? Cred ca rusii sunt de vina, vor sa ne compromita in NATO!
6
3
Sa cautati minutios ca sa aibe fratii ce sa fure la inventariere.
9
1
Ehe... ce le-ar fi adunat mascariciul drogat daca mai era pe aici... Sa speram ca are de unde sa-si procure si acolo unde a fugit.
13
0
Cel mai bun vecin al Romaniei, Marea Neagra, este si cel mai bun granicer si politist in acelasi timp. Practic se supravegheaza singura. Din stire ai impresia ca s-a infiintat un nou program social, gen prima casa, prima masina, intitulat primul kil de coca, fericire la pachet pentru toti! Situatia hilara infricoseaza la gandul ca nu avem control si supraveghere nici granicereasca si nici militara la Marea Neagra!
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218