REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ilan Laufer explică motivele pentru care mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim ar fi un avantaj

Ilan Laufer explică motivele pentru care mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim ar fi un avantaj

Replica API 25 martie 2019 | 00:00 204

Premierul Viorica Dăncilă a avut, luni, o întrevedere cu vice-președintele SUA, Mike Pence, în marja reuniunii AIPAC de la Washington. Potrivit Guvernului, acesta i-a mulțumit premierului român pentru poziția exprimată în legătură cu intenția de mutare a ambasadei României la Ierusalim, discutându-se și despre o vizită oficială a premierului în SUA, în perioada următoare, conform stiripesurse.ro.

Ilan Laufer, fost ministru, actual consilier al lui Dăncilă, consideră că România trebuie să facă un gest firesc prin mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim și oferă și argumente în sprijinul acestei decizii istorice.

”Sincere felicitari Premierului României Viorica Dancila care a evidențiat încă odată o realitate asumată politic de conducerea partidului de guvernământ - PSD. România are toate motivele să fie alături de partenerii strategici – Statele Unite ale Americii și Israel - și să-și mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, ca un gest firesc de recunoaștere a capitalei milenare a Israelului, gest care propulseaza Romania si implicit pe Viorica Dancila spre o noua constructie extrem de importanta in ceea ce priveste parteneriatul strategic dintre Romania - Israel - SUA. Cu alte cuvinte “next level” pentru Romania pe plan international si politica externa!

Mutarea ambasadei României la Ierusalim nu este îndreptată împotriva nimănui. Israelul ca stat suveran are dreptul să-și stabilească capitala unde dorește pe teritoriul național și a ales firesc Ierusalimul – capitala istorică, de 3000 de ani a statului evreu.

România, ca stat suveran și-n plus partener strategic al Israelului are dreptul să-și mute ambasada în capitala Ierusalim. Este, în fond o operațiune administrativă si nu semnifică în niciun fel că România și-ar schimba coordonatele esențiale de politică externă.”, e mesajul lui Ilan Laufer.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va faca Klaus sapun pe toti
1
2
Pe cat de demni si verticali , am fost intre 1916-1944 , pe cat de pupincuristi si delasatori suntem azi.
4
1
Bai lingeaiai p lui george papagheorghe ca pupi unde a bagat ala maciuca tu trebuie sa fi ultimul care vbeste de mutarea ambasadei la ierusalim jidanel pervers ce esti
5
2
Toate guvernele de la apocalipsa incoace au dat numai beneficii pentru statul paralel cu capitala la ... . Socotiti una mie noua sute optzeci si noua - unu cu noua cat face noua. si avem noua noua noua rasturnate ptr. ca a inceput romania, iugoslavia, irak, libia.... dau sase, sase, sase. Deci avem o socoteala nu cu jindariti ci cu cei care neau tradat pentru ca nu suntem uniti sub mandat m ue. Le este frica daca ne unim cu neamul lui basarab. Ale luia celui din cer nerastignit.
4
1
mai mucosule- ce cunostinte ai tu sa explici ceea ce nu stapanesti, sau ai fost fortat de puscarias sa tebagi si tu , cu cat mai multi , cu atat mai bine. Mai nou am observat ca a dat boala in voi, unul mimeaza hernia celalalt si-a rupt piciorul sau l-a pus la hoha in ghips?, caci pe puscarias, prin intermediul unui filmulet video, l-am vazut in doua posturi, inaintea si dupa intalnirea cu ziarisii- rusinos, meschin, mizerabil, lipsa de respect fata, in primul ramnd, de votantii lui
4
2
moarte mosad!!!!!!!!!!!!!!!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614