REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ilan Laufer îi face lui Klaus Iohannis plângere pentru discriminare: Le cere evreilor să îi retragă decorația

Ilan Laufer îi face lui Klaus Iohannis plângere pentru discriminare: Le cere evreilor să îi retragă decorația

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 182

Ilan Laufer, omul propus de PSD la Ministerul Dezvoltării, a anunțat că va face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, asta după ce președintele țării Klaus Iohannis a refuzat să-l numească ministru al dezvoltării, conform stiripesurse.ro.

„Voi face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Consider că refuzul domnului Iohannis este o atitudine clară de discriminare care a debutat cu expresia 'niște evrei', a urmat cu o plângere penală împotriva premierului României și continuă astăzi cu refuzarea unei propuneri de vicepremier și ministru al dezvoltării în Guvernul României. Totodată voi face o cerere către IGS, Comunitatea Evreiască din Statele Unite, pentru a-i retrage decorația acordată președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Ilan Laufer, într-o conferiță de presă.

Cine este Ilan Laufer?

Harry-Ilan Laufer s-a născut la 16 august 1983.

A urmat cursurile Liceului de Arte Plastice ''Nicolae Tonitza'' şi este absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (2006), conform CV-ului publicat pe site-ul www.imm.gov.ro.

A fost Listing Agent / Residential Negotiator în cadrul CBRE (februarie 2003-octombrie 2004); Senior Office Negotiator / Corporate Manager, Balkan Real Estate, Bucharest (octombrie 2004-mai 2005); Development Manager (mai 2005-februarie 2006), găsind noi locaţii pentru magazinele Time Out pe întreg teritoriul României; manager de vânzări zonal (februarie-decembrie 2006) pentru lanţul de centre comerciale Winmarkt; proprietar şi fondator al Retail Group (octombrie 2006-ianuarie 2017); proprietar, fondator şi director general pe domeniul cosmetice (martie 2013-august 2016), dezvoltând un lanţ de şapte magazine de cosmetice sub brandul Just Cosmetics. Ilan Laufer a intermediat intrarea celor de la H&M pe piaţa din România şi a contribuit la extinderea Grupului Inditex pe piaţa locală, precizează site-ul citat.

Din februarie 2013 până în noiembrie 2014, a fost consilier personal al ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism.

Începând cu 18 ianuarie 2017 şi până la 29 iunie 2017, a ocupat postul de secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. La 29 iunie 2017, Harry-Ilan Laufer a fost învestit ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, funcţie pe care a deţinut-o până la 29 ianuarie 2018.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Francezii le spun la tigani Jitani iar la evrei Jidani. Le recunosc astfel originea comuna in India. Si unii si altii reusesc sa trezeasca ura rasiala pe unde traiesc din acelasi motiv pentru care nu au fost suportati nici de fratii lor indienii.
8
1
Te trimit la Auschwitz prietene daca nu iti convine.
9
1
....Regina mult imbracata... Cu ce nesimtire se fotografia regina maria in tot felul de costume populare si alte vestimentatii cochete cand in TARA ei,cum se lauda prin scrieri,populatia rurala umbla saraca cu picioarele goale si imbracaminte peticita.Cu aceeasi nesimtire regina maria a chemat la razboi sa-i apere tara pe fiii de tarani tinuti de regimul ei in saracie si care nu aveu nici iarna incaltaminte.
6
3
De ce nu are prieteni? A avut pe rege Ferdinand,german, calcat pe gat de regina mult imbracata maria si a luptat contra tarii sale. i-a avut pe yugoslavi si presedintele milica a autorizat survol sa fie bombardata...ca sa nu mai amintim de tradari durerose din trecut
5
3
Amarata asta proasta de Romania chiar nu are prea multi prieteni. Americanii si evreii sunt printre putinii. Noi o tinem razna cu cacatii de germani, care s-au pisat pe noi cu orice ocazie le-a venit. Si cu restul de coarde europene. Eu as vrea sa vad ziua in care sa le spunem pas tuturor si sa lucram doar cu USA, Israel si Japonia. Si poate si putin China. Si cred ca ajunge. Si in rest, vorba doamnei evreice Nuland: fuck the EU.
6
5
Ilan laufer nu faci o plangere penala PENTRU CA PE DATA DE 10 AUGUST 2018 AU FOST BATUTI CATIVA CETATENI EVREI DE CATRE JANDARNERIE???????????DE CE NU ITI PASA DE SITUATIA IN CARE S-AU AFLAT AI TAI????????
12
4
Sa ii faca
6
0
Alt penibil si asta.
10
3
Muie klaus muistul neamt de fapt o javra un hot de case si copii.un muist de renumele mondial
5
15
Daca trebuie ca Romania sa plateasca pt ca nefericitul asta a spus prostii pai romanii la cat sunt de prosti vor plati fara sa-l traga la raspundere.Romanii inca mai platesc dari pt averea regelui,inca mai platesc pt prostiile lui ciorbea,bombonel, dragnea ...ce mai conteaza o amenda platita pt ilan.
9
1
da jidanii sunt foarte discriminati in romanica ,unde este vad ca la judetean spre ex acolo misuna jidanii cu privatizarile lor,acuma ca idiotul asta a fost respins se considera rezist adica rasist,dar ca netaniahu a zis in kneset ca este stapanul romaniei,ce mai ziceti dar de altfel tradatorii de dracnea,joita w le-au cedat tot,aurul prin jidanescu,e vorba de rezerva nationala,exploatarile de uraniu,terenul agricol,apa pura din aqviferul prebalcanic,muiepesede,iar jidovii sa prospere ca sfecla
11
2
nu merita sa se numeasca evreu. Imbecilul face de ras comunitatea evreiasca prin comportamentul sau de primata agresiva.
16
4
Putzoiul asta a inteles sau se face ca a inteles ca nu l a numit fiindca e evreu si nu pentru ca nu are nicio treaba cu ministerul!
21
2
Sigur zdreantza . fa plangere si la trump . Va n gura de hoti si koorve
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218