REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ilan Laufer reacționează, după ce Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă s-au lepădat de el: 'Sunt profund mâhnit de valul de reacții'

Ilan Laufer reacționează, după ce Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă s-au lepădat de el: 'Sunt profund mâhnit de valul de reacții'

Replica API 21 noiembrie 2018 | 00:00 201

Ilan Laufer a afirmat că este "profund mâhnit" de reacțiile la adresa sa și că religia nu trebuie să justifice reacțiile antisemite care îl vizează. Declarația vine în contextul în care acesta l-a acuzat, marți, de antisemitism pe Klaus Iohannis care a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltării, scrie stiripesurse.ro

"Sunt profund mâhnit de valul de reacții la adresa mea. Sunt român și simt românește. În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Țara mea și lupt pentru valorile ei și pentru unitate națională. Religia nu trebuie să fie un motiv care să justifice reacţiile antisemite la adresa mea", a scris Ilan Laufer, miercuri într-o postare pe Facebook care este însoțită și de imagini cu mesajele private pe care le-a primit pe rețeaua de socializare.

Referitor la declarațiile lui Laufer, președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă s-au delimitat de afirmațiile acestuia.

Totodată și președintele Klaus Iohannis a reacționat, miercuri, la declarațiile lui Ilan Laufer, susținând că acesta a picat testul maturității, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste și că referințele la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile.

Ilan Laufer, refuzat de șeful statului pentru funcția de ministru al Dezvoltării, a declarat, marți, la sediul PSD, că șeful statului a contribuit la „sabotarea” ședinței comune ale guvernelor român și israelian și că dorește „legături doar cu Berlinul”. Acesta a adăugat că Iohannis dorește blocarea relațiilor României cu SUA și Israel.

De asemenea, Laufer a declarat că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Povestile evreiesti despre inceputurile civilizatiei umane vorbesc despre Noe care avea trei fii. Fiecare fiu a generat o rasa umana prin descendentii sai. Fii lui sem sunt evreii, adica cei mai tari. Cum sa nu se nasca sentimente antisemite la romani cand citesc asa ceva?
4
0
Dispare inca o scama care se crede politician ....
7
1
ce-ai patit mai putoiule?, ai acceptat sa citesti tidula scrisa de puscarias si acum esti surprins de reactia lor, nu ai inteles ca ei sunt in stare sa calce pe propriile familii- ptr ei numai banul conteaza, in rest se calca pe cadavre
7
1
HASTAG-PNL-EPRE TREBUIE ERADICAT TOTAL SI.......LEGAL....
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614