REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ilie Năstase infirmă zvonurile divorțului: „Îmi iubesc soția și sunt fidel“

Ilie Năstase infirmă zvonurile divorțului: „Îmi iubesc soția și sunt fidel“

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 420

Ilie Năstase și Ioana Simion

După ce în presă s-a zvonit că mariajul dintre Ilie Năstase și partenera lui, Ioana Simion, ar fi ținut de o ață subțire, intrând în discuție și câteva acuzații de infidelitate din partea fostului tenismen, iată că acesta din urmă a luat atitudine și a decis să clarifice situația lui conjugală.

Năstase a pus capăt zvonurilor despre divorț, având prima reacție după ce s-a spus că ar urma să se despartă în mod oficial de soția lui, la doar câteva luni de la căsătoria civilă. Fostul tenismen a declarat că informațiile nu sunt adevărate și că nunta va avea loc în continuare. Mai mult decât atât, cei doi au în plan să devină părinți în viitor.

„Soția mea este sensibilă, pe ea o deranjează acest tip de articole, aceste scandaluri în care este implicată, fără voia ei, și fără să aibă o dorință în acest sens. Ea nu este ca altele, să își dorească scandal, să apară la TV, ori să dea detalii despre viața intimă. Își dorește liniște, amândoi ne dorim asta, ne-am săturat de toate aceste speculații despre căsnicia noastră.

Noi suntem foarte bine, nu divorțăm, Ioana nu vrea să divorțeze, îmi iubesc soția și îi sunt fidel. Nunta am amânat-o pentru că locația unde trebuia să facem petrecerea este în construcții, a doua zi era și ziua mea, după care am și plecat în Tokio. Nunta o să aibă loc, însă nu acum. Ne dorim și un copil, însă mai așteptăm puțin”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Cancan.ro. Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit civil în luna aprilie a acestui an.

În ceea ce privește apariția lui alături de o brunetă, acesta a adus lămuriri și în acest caz. „În parcarea în care am apărut chipurile cu o fată, eram în fața blocului meu și vorbeam cu soția mea la telefon. Cum puteam să fac ceva chiar în fața blocului meu? Eu nu o cunosc pe domnișoara despre care s-a scris, ea doar a trecut prin fața mea și atât”, a menționat Ilie Năstase, potrivit sursei anterior menționate.

„Dorim să ne mutăm definitiv la Constanța”

După ce au apărut zvonurile că se desparte de Ioana, după doar trei luni de mariaj, Ilie Năstase a luat o decizie radicală. „Acum stăm ba la mine, ba la ea. Împreună, dar în ambele locații. Vreau să ne luăm ceva al nostru. Dorim să ne mutăm definitiv la Constanța, într-o casă mai mică, în care să locuim noi doi. Acum suntem în căutăre de o casă pe gustul nostru în Constanța.

Vrem să plecăm din Capitală, departe de toate aceste scandaluri. Nu știu cine dorește să ne facă rău, să destrame această relație. Nu am făcut rău nimănui, nu înțeleg de ce vrea cineva să ne despartă?!”, a mai spus acesta.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia sa-i taie pensiile speciale cine credeti ca ma iubeste catranul de cioara
1
0
e fidel ca nici laba nu mai face.ala micu e mort demult.
1
0
Exista pe lumea asta ca un tigan sa spuna adevarul ?!
2
1
Nu mai ai nici 2 neuroni !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614