REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ilie Năstase, părăsit și de cea de-a cincea nevastă? Dovada că Ioana Simion s-a mutat cu chirie

Ilie Năstase, părăsit și de cea de-a cincea nevastă? Dovada că Ioana Simion s-a mutat cu chirie

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 876

Ilie Nastase, Ioana Simion

Le bate divorţul la uşă? Se pare că situaţia din familia Ioana Simion – Ilie Năstase e destul de delicată, din moment ce nu mai locuiesc împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe sexoasa soţie a lui Nasty într-un apartament din zona Pipera. Vecinii au dat-o de gol. ”Stă aici cu chirie de vreo două săptămâni”.

Cel de-al cincilea mariaj al lui Ilie Năstase e din nou în colaps. Cel puţin aşa pare, judecând după fotografiile realizate zilele trecute de către fotoreporterii Click! Deşi sunt încă soţ şi soţie, se pare că Ioana şi Nasty nu mai locuiesc împreună şi nu mai împart acoperişul vilei de un milion de euro pe care fostul tensiman o deţine în cartierul Primăverii. Bruneta s-a mutat de acolo într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din zona Pipera.

Vineri, după orele prânzului, după ce a venit din Constanţa, oraşul natal, doamna Năstase nu s-a oprit la soţul ei, ci direct într-un cartier rezidenţial din Pipera.

Foto: Blitz

Îmbrăcată extrem de elegant, coafată şi machiată, dar cu verigheta încă pe deget, aceasta a coborât din Mercedesul alb, a luat câteva haine agăţate pe umeraşe şi a intrat direct în scara blocului nou construit.

Nu, nu a mers la o prietenă şi nici nu e găzduită de vreo rudă. Acolo locuieşte de aproximativ două săptămâni soţia lui Ilie Năstase.

Foto: Blitz

"Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare. Se pare că Ioana şi Nasty au făcut acest compromis de a locui separat, pentru a-şi reevalua sentimentele.

”Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului.

Săptămâna trecută cei doi au fost surprinşi împreună la mall-ul din Băneasa, la cumpărături de mobilier pentru noul imobil. Păreau destul de ok , iar Ilie o ţinea de mână pe superba lui soţie care purta o ţinută de 10.000 de euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pune-i mercur la bosorogul impotent, macar ramai cu ceva, cel mai prost tenismen
1
0
Ioana a zis ca dupa ce moare Ilie bascalie il impaiaza si il expune in sufragerie
4
2
ce nu ai tu,bani si ,,,,,,,
5
1
Nu inteleg ce gasesc femeile tinere la specimenul acesta numit Nastase 7 clase !
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614