REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ilie Năstase se apără, după ce a fost prins băut la volan: ‘A fost un pont, poliţiştii m-au urmărit doar pe mine’

Ilie Năstase se apără, după ce a fost prins băut la volan: ‘A fost un pont, poliţiştii m-au urmărit doar pe mine’

Replica API 27 mai 2018 | 00:00 281

Ilie Năstase parcurge probabil cea mai neagră perioadă a existenţei sale – se află în centrul unui scandal cu alcool şi cătuşe! Prezent la inaugurarea unui local în Capitală, Năstase a plecat cu autoturismul deşi băuse.

A fost tras pe drepta de oamenii legii, fiind încătuşat. Iar „isprăvile” fostului mare tenismen nu s-au orpit aici! Acesta a încercat să plece pe scuter de la Spitalul Floreasca, dar oamenii legii l-au oprit, el având permisul reţinut, după ce a fost prins la volan sub influenţa alcoolului. Năstase a reuşit, astfel, ca în decurs de câteva ore să se aleagă cu 2 dosare penale.

foto: telekomsport

Iată că au apărut şi imaginile cu Năstase depistat băut la volanul maşinii, iar ieri seară, în direct la tv, fostul tenismen s-a apărat, dând de înţeles că a fost provocat de poliţişti. El a recunoscut însă că era băut, dar a început să înjure oamenii legii când aceştia au scos cătuşele şi l-au „certat”; în plus, susţine el, oamenii legii nu i-ar fi permis să scoată actele din portofel pentru a se legitima. Năstase a mai declarat că a fost singurul care a plecat de la local şi a fost urmărit de Poliţie! „A fost un pont, m-au urmărit doar pe mine”, a declarat Năstase.

R.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce refuzi recoltarea probelor biologice iti poate suspenda permisu in west dar nu iti poate pune in spate alcolul stai cu permisu suspendat pentru refuz un an dar nu ti se poate pune in spate alcolu deoarece nu sa facut recoltare de probe biologice iar etilotestu nu este foarte acurat nu are acuratete 100 la 100 ,in alte cuvinte maninci salata cu otet si iti apare ca esti baut.
0
0
Trebuia sa-i treaca prin cap ca daca a vorbit prea mult,urma sa fie vanat de sobolani
1
1
Pont nepont ai fost prins cu alcoolul in bot suporti generale consecintele daca erai in alt stat din lume nici nu comentai panarama ce esti
2
1
Ca sportiv Nastase a fost bun spre foarte bun si a fost apreciat pentru asta!! Ca om insa este un jeg cu un caracter infect!!! Ce mai conteaza daca a fost pont sau nu? Ai fost prins baut la volan, suporta consecintele!!!! Si inca ceva. Avand in vedere trecutul sau sportiv si functiile pe care le detine altfel trebuia sa se comporte si sa dea un exemplu din asta! Dar ce pretentii sa ai pana la urma de la o cioara parvenita?
3
0
Nu poti sa aplici legea cu militieni. S-a vazut si auzit foarte CLAR la conferinta de presa a militiei, ca militienii umbla cu dezacoarde la purtator. Cu niste insi cu intelect redus, nu poti sa aplici legea in spiritul acesteia, poti doar sa aplici sprit. 80% dintre colegii militienii prinsi bauti la volan, sunt lasati sa-si conduca drumul. Sa nu ne vorbeasca Militia de egalitate si, eventual, fraternitate.
2
6
Mai cacat bonav , dejector e tac'tu si mata carea te-a fatat ! Sa-l pupi atunci in cur pe tiganul de Nastase la 72 de ani ai lui !
5
4
Pai te urci beat la volan platesti. Legea e lege.
4
3
Cacatul asta se crede deasupra legii!La puscarie cu javra ordinara.
7
5
Eu Lefter Costel zis Costy am omorat o femeie pe trecerea de pietoni fiind in coma alcoolica si drogat si doar dupa 6 luni am fost ridicat si arestat.De ce ?.Pentru ca avem euro papagalilor ?.Legile sunt doar pentru slugi in Romania.
4
7
Un razgaiat acest Ilie, bine sa procedat chiar trebuia mai multa fermitate Daca nu ii convine sa emigreze in Monaco
10
4
ce treaba are pe cine a prins Politia si pe cine nu...or sa dea explicatii la randul lor,vreodata...Aici e vorba de unul prins baut la volan care trebuie sa suporte rigorile legii..si Atat !!!
14
3
Cati proxeneti din Romania au fost prinsi si incatusati ?.Pe banditii de la SINESTI,BARBULESTI politia romana nu ii poate prinde deoarece sunt la bara bara cu ei?.Cati militieni de la rutiera a ti vazut ca da foliile jos la proxenetii care au folii pe toate geamurile inclusiv parbriz?.Cati politisti din romania a ti vazut ca ii verifica pe proxenetii care nu stiu sa scrie,s.a.m.d.Doar pentru fraieri sunt legi in aceasta tara condusa de un impotent.
9
11
pont , nepont chestia e ca ai fost ..baut ! rusine !
17
5
Daca asta ar fi lovit o masina baut fiind si in masina se afla Voiculescu, si ar fi mierlit voiculescu , tot asa ii tineati partea ? V-an gura de sclavi. Luati-l acasa . Ar trebuii decazut din toate drepturile! Ne-a facut de ras pe plab mondial . Ne strica toate relatiile internationale mascariciul asta. Com
10
8
Inca o data antenele lui felix demonstreaza ca sunt cu cei care comit infractiunii. In primul rand a fost prins cu alcool ? A fost! Ataaat ! Daca era un domn, o lasa moale, oricine greseste, si isi ducea pedeapsa. El nuuuu, invatat ca pe vremea comunistiilor a sunat pe toata lumea care, i-au dat la mwie. Pai ce el ar fi raspuns la ora aia? Si cine plm e ilue nastase? Asadar, antinili lui voiculwscu prin sagetiile mancatoare de kkt vor sa-l scoata basma curata. Pai, ne mai facem noi bine? Acum el daca e civilizat, ar trebuii sa se ascunda. Voi stiti cat de arogant si amenintator e acesta ?!?
13
9
UN mid betiva si un drogat,la fel si prostituta de nevasta,Brigitte,o alcolista ,o drogata,niste gunoaie
15
9
Urat exemplu. Pacat de cariera lui..si m.ie Antena 3
31
7
Va rog sa nu va faceti griji ca Dragnea va rezolva toate problemele penale caci e expert
19
9
Si dk provoca vreun accidet si mureau cativa prosti era mai bin? Betivu dracului!!!
32
10
facut la apelul bocancilor...!!!
30
7
De ce a refuzat sa i se recolteze probe biologice ? Stia ca in afara de alcool ieseau la analiza si drogurile ! Saracutul ! Si chiar daca a fost oprit la pont , este foarte bine ca Politia a prevenit producerea unui accident ! Se face de ras acest boshorog ... general de mucava ! Hai sictir destrabalatule !
36
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369