REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ilie Sârbu, despre Antonescu: Un alt Băsescu - ciolanul e bun, dar să omorâm Guvernul

Ilie Sârbu, despre Antonescu: Un alt Băsescu - ciolanul e bun, dar să omorâm Guvernul

Replica API 5 octombrie 2013 | 00:00 183

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, răspunde atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind că a văzut "un alt Traian Băsescu" şi că ieşirea lui Antonescu este electorală şi adăugând: "A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum".

"Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-preşedinte, care a ieşit aşa, să dea lecţii tuturor. Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia sătpămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în creşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului", a declarat Ilie Sârbu la B1 TV.

Acesta a apreciat că afirmaţiile lui Crin Antonescu sugerau că urmează să anunţe retragerea PNL de la guvernare.

"Aveam impresia că acum încheie cu declaraţia finală: gata noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiţia până la capăt în România. E o chestie electorală, pe care o simţim toţi. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. Ciolanul e bun, stăm la guvernare, ne place să avem de toate, dar când e vorba de guvern şi de şeful guvernului, atunci haideţi să-i omorăm, să ne distanţăm de ei. Noi suntem altfel, noi luptăm pentru justiţie. Lucruri pe care nu le mai crede nimeni. A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum", a mai spus Ilie Sârbu, conform Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218