REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iliescu cere DEMISIA lui Antonescu: Rezultatul acestor alegeri îl forţează, îl obligă

Iliescu cere DEMISIA lui Antonescu: Rezultatul acestor alegeri îl forţează, îl obligă

Replica API 26 mai 2014 | 00:00 246

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD şi susţinând că cetăţenii "au taxat greşeala PNL de a ieşi din USL". Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică seară, că aceste alegeri reprezintă o lecţie pentru PNL şi, de asemenea, eşecul lui Crin Antonescu, el subliniind că liderul PNL ar trebui să demisioneze de la şefia PNL. Dragnea a apreciat că estimările exit-poll-urilor în privinşa scorului PSD "arată aprecierea guvernării şi o campanie bună". "E rău pentru PNL, arată greşeală pe care au făcut-o că au ieşit din USL, iar cetăţenii au taxat-o", a mai comentat Liviu Dragnea. Dragnea a apreciat şi scorul lui Mircea Diaconu: "Are cât un partid, PMP".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că acestea reprezintă o lecţie pentru PNL şi, de asemenea, eşecul lui Crin Antonescu, el subliniind că liderul PNL ar trebui să demisioneze de la şefia PNL. "E o lecţie pentru PNL, adică este eşecul lui Crin, categoric. Cetăţenii au sancţionat decizia lor categoric (de a ieşi din USL, n.r.)", a spus Iliescu.

Întrebat dacă Antonescu ar trebui să demisioneze din fruntea PNL, Iliescu a răspuns: "Este angajamentul solemn pe care şi l-a luat. Rezultatul ăsta îl forţează, îl obligă. Adică a pierdut şi în faţa propriului partid".

Sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218