REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Iliescu, despre operația lui Ponta în Turcia: Ambele operații le-am făcut în București

Iliescu, despre operația lui Ponta în Turcia: Ambele operații le-am făcut în București

Replica API 17 iunie 2015 | 20:23 227

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat la Digi 24 cu privire la faptul că premierul Victor Ponta a ales să se opereze în Turcia la genunchi că nu poate să judece acest lucru, "fiecare judecă propria situație în condițiile date", spunând că a auzit că premierul a fost sfătuit de Călin Popescu Tăriceanu.

Iliescu a precizat că el s-a operat de două ori, dar a preferat să o facă în România.

„Eu am avut două operații, ambele le-am efectuat în țară. Prima privind vezica biliară, în anii 90, am efectuat-o în spitalul Elias (...) și după anul 2000 am avut o a doua operație, plasarea unor stenturi pe artera coronariană, făcută în clinica profesorului Brădișteanu (...). Legat de efectuarea acestei a doua operații, am făcut un control și la Paris, într-o vizită pe care am făcut-o în anul respectiv. Dar operația propriu-zisă am făcut-o în țară. Ambele operații le-am făcut în București”, a spus Iliescu.

Întrebat cum comentează gestul premierului Victor Ponta de a se opera în Turcia pentru o ruptură de ligamente, fostul președinte a spus: „Nu pot să comentez acest lucru, fiecare judecă propria situație în condițiile date. Am auzit că a fost sfătuit de dl Tăriceanu, care a efectuat aceeași operație la un doctor cunoscut. Se duc mulți români în Istanbul. Nu pot să judec acest lucru”.

Premierul Victor Ponta se află în Turcia pentru a se opera la genunchi. Victor Ponta s-a accidentat recent la picior la un meci de baschet, iar medicii de la Spitalul Militar i-au recomandat o intervenție chirurgicală. Ponta ar fi internat la Medipol, o clinică privată din Turcia unde acționar majoritar este soția președintelui turc Recep Erdogan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218