REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iluminat cu porţia în Constanţa. VINOVATUL – UN MISTER! ENEL susţine că nu a avut avarii, primăria zice altceva

Iluminat cu porţia în Constanţa. VINOVATUL – UN MISTER! ENEL susţine că nu a avut avarii, primăria zice altceva

Replica API 7 februarie 2017 | 00:41 450

Iluminatul public din oraș lasă de dorit de mai bine de o lună, iar oamenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți. Recent, mai multe cartiere au rămas în beznă, iar oamenii au sărit direct cu acuze la Primăria Constanța. De fapt, rămâne un mister în spatele beznei din cartierele CET, Anda, Km. 4-5 de sâmbătă, 4 februarie a.c.

Locuitorii din zonele CET, Anda, dar și parțial Km. 4-5 s-au trezit sâmbătă seară în beznă! Iluminatul public nu funcționa. Cum de altfel există probleme în legătură cu stâlpii de iluminat, oamenii din zonă au spus că Primăria este de vină. „Atunci a fost o problemă care a ținut de ENEL, exclusiv. De asta a fost problema atât de extinsă și care s-a rezolvat tot în seara. Acum, pe unde mai sunt probleme, se lucrează la remedierea iluminatului public din oraș”, a declarat din partea Primăriei Constanța, Ionela Halciug.

Contactați de către ziarul „Replica”, reprezentanții ENEL neagă existența unei avarii pentru ziua de 4 februarie aferentă zonei menționate. La sfârșitul anului 2016, Primăria Constanța a demarat o procedură publică în vederea atribuirii contractului „Achiziția lucrărilor de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea sistemului de iluminat din municipiul Constanța (două loturi)”, în valoare estimată de 2.000.000 de lei, fără TVA.

Ofertele au fost depuse până pe 28 decembrie 2016, data pentru evaluare fiind 23 ianuarie 2017. În momentul de față, avariile cele mai multe se înregistrează pe lotul 2, care cuprinde cartierele Anadalchioi, Coiciu, Inel, I.C. Brătianu, Palas CFR, Medeea, CET, Abator, Viile Noi, Km 4, Km 4-5, Km 5, Faleză Sud. Mai mult, de mai bine de o lună, oamenii fac sesizări în continuu în legătură cu problema iluminatului public.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi cei din cartierul Compozitorilor pe str Ctin Bobescu 86 numai avem bec ls stalpul din dosea si cum noroiul e negru pe aci e si mai intu eric
1
0
Prelungirea Traian-fostul Dramex-nu avem lumina pe strada de cateva luni!!!!
1
0
Nu ne intereseaza a cui e problema. Mintiti cu nerusinare. In tomis nord pe aleea lotus nu e lumina de o luna, nu de o zi incoace... Noi platim taxe si impozite catre primarie nu catre Enel....Rezolvati problema nu dati vina unii pe altii.Vrem sa luati atitudine nu numai minciuni!
2
0
Babule sa ne bagam toti pula'n neamu matii de orfan
3
0
Eu port ochelari cu dioptriile foarte mari,sunt si mica de statura ,am si 120kg si mie foarte greu sa merg pe jos noaptea fara lumina. Jos PSD!!!
1
3
bezna este acum in Romania! uitati-va in jur!!!!
8
0
aseara bezna in spate la scoala 27 pe lapusneanu
4
0
da...e adevarat,sambata seara era bezna pe b-dul Aurel Vlaicu...dar si vineri dimineata si sambata la ora 08.00 luminile erau aprinse.Si da...sarbatorile de iarna au cam trecut...cine plateste risipa?
4
2
Mai dati-i lui Farcas iluminatul,sa mai fure cativa ani!!!
7
1
Nici in Tomis N. - zona Lic. Decebal , nu e mai bine ! De 2 saptamani , cele mai multe alei sunt in intuneric ! Raspunsul a fost : nu s-a perfectat inca , contractul cu ENEL ! ?
5
1
disperatule daca nu iti puneau luminite plangeai ca pisica in ploaie ...
3
8
aseara era bezna in cartierul cuprins intre str.N.iorga ,b.dul Mamaia .str.Mircea.Hotii se miscau in veselie.
14
1
veniti pe Bratianu...inca sunt decoratiunile de iarna...vis!
8
4
Lumineaza mitingeala nocturna ca nu vad baietii strachinile
9
6
ma pish pe voi de romani prosti. eu si fagadau suntem bulibasi acum in oras.
5
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614