REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ILUMINATUL STRADAL din CONSTANȚA va intra în REABILITARE

ILUMINATUL STRADAL din CONSTANȚA va intra în REABILITARE

Replica API 18 octombrie 2021 | 23:27 2376

Primăria Constanța face lumină!

Municipalitatea investește în iluminatul stradal după multiplele sesizări făcute de constănțeni. Cartiere întregi fără iluminat, vandalizările din ce în ce mai frecvente dar și accidentele rutiere sunt doar câteva din motivele pentru care această investiție va fi făcută.

Componentele sistemului de iluminat public actual ce aparţin iluminatului stradal rutier şi celui stradal-pietonal din municipiul Constanța necesită lucrări de mentenanță din cauza uzurii, vandalismului ce este tot mai frecvent şi a accidentelor. În acest sens, Primăria Constanța pune la bătaie un contract de peste 5 milioane de lei, bani din bugetul local, pentru lucrări de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea, sistemului de iluminat public din municipiu.

Iată ce lucrări vor fi executate

Întrucât iluminatul reprezintă unul din criteriile de calitate ale civilizaţiei, pentru crearea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţii populaţiei, pentru scăderea accidentelor rutiere, pentru scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor şi ţinând cont de sesizările primite de la cetăţenii municipiului Constanţa, stâlpi avariaţi, lămpi arse, corpuri defecte, dar și altele se impune achiziţia lucrărilor de reparaţii pentru menţinerea inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public din municipiului Constanţa.

De asemenea, se va asigura menţinerea şi întreţinerea locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public sau privat al municipiului Constanţa, respectiv cabine pază, fântâni arteziene, platforme biciclete, organizare evenimente.

Cine poate lua decizii în acest contract?

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Ionut Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Florin-Daniel Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța; Felicia-Nadina Ovanesian, administrator public; Viorela Mirabela Călin, secretar general al Consiliului local Constanța; Marcela Frigioiu, director executiv Direcția generală economico financiară; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția generală economico financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice; Raluca Florența Georgescu, director executiv Direcția administrare servicii publice; Gabriela Paiu, șef serviciu tehnico-economic; Nanu Daniela, șef birou iluminat public.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo chitac ! Iar arunci banii aiurea.! Ai gasit agenda predecesorilor si ai invatat cum sa risipesti bugetul fara sa realizezi ceva .
1
0
Cei care au distrus stalpii sa plateasca. Hotii sa fie prinsi de Politia locala ca de aceea iau salariu.
0
0
ce cozonac mananca gura la smekeri cu iluminatul public...
0
0
Pe tomis de la dacia spre lupoaica sa schimbe lamplile de pe stalpi ca nu este lumina deloc. Sa bage ca cele de pe aurel vlaicu si pentru sosea si pentru trotuar.
2
0
Alta mangla marca Chitz chitz si Ovaresian.
6
1
Extindere a retelei, pe cand?
4
0
Lumini galbene si chioare.
11
1
Care iluminat? Bezna? Ia plumbati-va pe Tomis. Iti bagi mana in ochi. Netrebnici
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920