REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Imagine inedită de la semnarea protocolului dintre Mangalia şi districtul Beylikduzu!

Imagine inedită de la semnarea protocolului dintre Mangalia şi districtul Beylikduzu!

Replica API 12 mai 2018 | 00:09 550

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a efectuat, marți, o vizită la Istanbul pentru a semna un protocol de colaborare cu edilul districtului Beylikduzu, Ekrem Imamoglu. În cadrul acestei înfrățiri, cele două municipalități vor intensifica parteneriatul în plan cultural, educațional și administrativ. Cu ocazia discuţiilor, oficialii au profitat şi pentru a se fotografia, una dintre imagini demonstrând, fără drept de apel, că Gică Hagi este o adevărată carte de vizită a României!

Revenind la protocolul de colaborare dinrre Mangalia şi Beylikduzu, primarul Cristian Radu a declarat: „Unitățile de învățământ din Mangalia efectuează, deja, schimburi de experiență cu instituții similare din Turcia, iar de acum înainte elevii noștri se vor putea deplasa inclusiv la Beylikduzu, un important district al Istanbulului”. El a mai spus că înfrățirea a fost posibilă în urma demersurilor oamenilor de afaceri turci din județul Constanța, dat fiind faptul că în Mangalia există o importantă comunitate musulmană.

Pe durata vizitei, membrii delegației Municipiului Mangalia au vizitat Centrul Cultural Ataturk, iar cei doi edili au discutat despre atragerea investitorilor turci în zona de sud a județului Constanța, inclusiv in domeniul turistic. Beylikduzu este un district din Istanbul, având o populație de aproximativ 320.000 de locuitori și o deschidere de peste 14 km pe coasta Mării Marmara.

Vineri a fost ultima zi a vizitei, primarul Cristian Radu declarând că la jumătatea lunii august o delegaţie din Turcia va fi prezentă la Mangalia pentru aprofundarea discuţiilor. „Ne vom axa foarte mult pe partea de educaţie, de schimb de experienţă între elevi şi profesori”, a spus Cristian Radu.

De precizat că alături de oficialii români s-a aflat şi omul de afaceri turc Sabit Daniş.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"alaturi de oficialii romani s-a aflat si interlopul Nuredin Beinur". Halal delegatie, nu ati mai luat coardele, ati luat pestii.
3
0
Cu Beinur nu aveti tricou ca el e star-ul infratirii.
3
0
Asa de importanta este vestea incat domnule primar ne-ati lasat fara cuvinte...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367