REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Imaginea serii: RUPŢI DE BEŢI, pe bulevardul Tomis. ‘Frumoşii adormiţi’, deranjaţi de Poliţia Locală cu câte o amendă

Imaginea serii: RUPŢI DE BEŢI, pe bulevardul Tomis. ‘Frumoşii adormiţi’, deranjaţi de Poliţia Locală cu câte o amendă

Replica API 9 august 2018 | 00:00 1133

Imagini dezolante pe străzile Constanţei! Tineri beţi, atârnând pe trotuare, cu sticlele de alcool la îndemână! Spre lăsarea serii, astfel de situaţii pot fi încadrate de-acum la categoria „banal”, având în vedere că, zilnic, media celor depistaţi consumând băuturi alcoolice pe stradă este de 60 de persoane, conform unei statistici din ultima lună oferită de Poliţia Locală Constanţa.

Miercuri seara, în zona Sala Sporturilor (bulevardul Tomis), patru tineri rupţi de beţi au făcut „senzaţie”, ei fiind fotografiaţi de trecători, iar ulterior a fost alertată şi Poliţia Locală. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti locali, care i-a trezit pe „frumoşi” din adormire, i-a legitimat şi a aplicat amenzile aferente încălcării legii 61/1991, privind consumul de alcool în public – câte 600 de lei „de căciulă”. Cei patru, constănţeni toţi, au 19, 20, 28, respectiv 33 de ani.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incet, Incet, ne ridicam la nivelul Marii Britanii!
0
0
Dar de ce nu se poate eradica fenomenul drogurilor ca incet incet devine problema de siguranta nationala dar eu cred ca nu se vrea!
1
1
Nu s-a procedat corect. Intai trebuia avertizment si apoi amenda. Daca aveau bani nu adormeau pe strazi si nu au comis nici o infractiune faptul ca au adormit pe domeniul public care este al tuturor. In cazul in care erau drogati, da, trebuiau ridicati, dusi la spital sa le administreze antidotul si dupa amendati, dupa ce deveneau lucizi la minte.
2
5
ala din margine nu are nici pantofi in picioare dar are bani de bautura
4
1
Sunt drogati!
7
1
In locul politistilor puneam bata pe ei direct fara somatie!!!! Se trezeau din betie instant, fir-ar ai dracului de imputiti!!! Iar tu Gelule vorbeste pentru tine ca nu suntem toti cu sticla in bot!
2
3
muie, PSD, muie PSD, muie PSD !
8
4
Toti,dar absolut toti cei ce se leaga acum de cei matoi au fost macar odata in viata lor crita. Adevarat,nu toti betivii au talent si nu compun poezii ca Nikita Stanescu,dar romaniii au talentul de a arata cu degetul catre altii,sperand ca ei insisi nu vor fi obsrevati pentru aceleasi metehne. Se bea in draci,scoliti sau analfabeti beau de crapa,asta este adevarul.Exista totusi reguli ce trebuiesc respectate,asta e de fapt problema.
5
1
@ 11:14.......care oras european omule? Constanta ? Constanta este la ani buni diferenta , fata de Cluj sau Oradea....ce sa mai compari cu orase similare din U.E. ?!
6
3
Diaspora trimte in jur de 600 de mil de euro anual in Romania toata economia de consum a.Romaniei se bazeaza pe puturosii din diaspora bai asistat social ce esti!
13
5
ASTA-I...ROMANIA...peste tot...dar peste tot este la la fel...asa ne trebuie...ne-am dorit cu toti....DEMOCRATIE...succesuri...
5
2
se odihnesc , maine merg la miting sa urle din toti bojoci,,,,ei sunt ci diaspora,,,puturosi ,si rai de gura.
7
19
au prins oferta prelungita litoralul pentru toti,au luat cina vegetala si acuma dorm la fecalau ,ce i-au mai trezit se vede ca erau osteniti
4
0
sa l alegem pe Faga unca o data si sigur se rezolva situatia
2
1
Zona a devenit piata principala de droguri a orasului
7
0
astia au pesta porcina. Urmeaza sa fie sacrificati !
3
0
Asa stau si prin primarie si noi vrem sa se faca ceva cu acest oras european. Ati uitat ca acesti oameni de prin partide ne.au facut sclavi si ne.au trimis la munca!?
6
4
Beri pe dracu...drogati in toata regula. E plin in zona centrului de drogati. Si politia doarne.
18
0
cacatii astia vor sa conduca Romania ! niste drogati , finantati de organizatii dubioase , hraniti cu.....prafuri si pastile . Ei sunt noua generatie !
10
8
Ieri am fost , in zona pasarelei dintre satu de vacanta si hotel perla . Muzica turceasca data la maxim , la toate shawormeriile din zona , apoi 5-6 etnici dand din buric , pe muzica ...... pe un covor cu coji de seminte si sticle aruncate pe jos . La Arad si Sibiu , se fac festivale, culturale in aer liber , iar Constanta tot Kustenge ramane....
30
0
Acolo nu este doar alcool sigur sunt si legale . Constanta a ajuns raiul celor care vand droguri de toate felurile dar cel mai mult vand ETNOBOTANICE . Nu este cartier unde sa nu se vanda asa ceva . Nu mai spun ca in aproape toate localitatile din judet se vand etnobotanice . Daca politisti nu vor demara o lupta serioasa cu acesti nemernici care vand droguri vom ajunge sa vedem frecvent tineri in situatia prezentata in articol . Chiar nu este de gluma . Politisti ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa puna tunu pe cei care vand .
16
1
Mai mult ca sigura ca or sa isi plateasca amenzile
17
0
techirghiol bocai renato si bocai maru rup legale vand din rablele lor de masini prin licee
6
1
George despina alias maresalul
7
1
Aia sunt morti de la legale. Zona centru, strazile mircea, cuza si bulevardul tomis e plin de zombie din astia. Politia poate ar face ceva cu aia care vand moarte la plic. Astia saracii sunt vai de ei, prinsi in viciul asta.
39
0
Tinerii frumosi si liberi.Au adormit putin imbracati.De altfel ei sunt curatei si prespalati cu maieul sub primul strat de jeg.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614