REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Imagini cu REALITATEA din CONSTANȚA. Nenumărate familii trăiesc la limita SUBZISTENȚEI

Imagini cu REALITATEA din CONSTANȚA. Nenumărate familii trăiesc la limita SUBZISTENȚEI

Replica API 6 august 2020 | 12:33 1614

Comunitățile defavorizate din județul Constanța au primit o mână de ajutor prin programul POAD, coordonat de Instituția Prefectului, cu sprijinul altor instituții importante de la nivelul județului: AJPIS Constanța, DSVSA Constanța, AJFP Constanța, ITM Constanța, DJST Constanța, DJS Constanța și Crucea Roșie.

"Mai jos, veți găsi o serie de imagini care, în ciuda faptului că par desprinse din altă eră, sunt făcute acum, în vara lui 2020. În toate localitățile din județul Constanța, colegii mei au găsit familii care abia au ce pune pe masă, au aflat povești de viață cutremurătoare și au realizat faptul că semenii noștri au nevoie de orice ajutor, oricât de mic.

Acolo unde beneficiarii nu au putut veni după pachetele POAD, au ajuns la ei cei desemnați să participe la acțiune. Au mers, din poartă în poartă și s-au asigurat că niciun om cuprins în Programul de Ajutorare nu a fost uitat. Zâmbetele și recunoștința celor cărora viața nu le-a surâs sunt greu de descris în cuvinte. Lucruri, obiecte, alimente care pentru majoritatea oamenilor sunt banale, pentru alții sunt rarități.

Până în acest moment, echipele au fost direcționate de Prefectura Constanța în 69 de UAT-uri, unde au împărțit 20.114 pachete din totalul de 21.447. Colegii din Instituția Prefectului, dar și din celelalte instituții își vor continua misiunea, până la ultimul beneficiar. Motiv pentru care le mulțumesc pentru implicare, pentru altruismul de care au dat dovadă. Orice gest contează!", a afirmat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va e ma rusine cu astfel de articole bulangiilor.bai nemernicilor aia traiesc asa pt ca sunt niste putori ordinare.numa cine nu vrea nu munceste in Romania.locuri de munca sunt kkalau futu va n gura de putori ordinare.campanie electorala din bani publici catre niste putori infecte.dati pachetul luati votul jegurilor.iar voi astia de la replica sunteti din aceiasi categorie.plangeti de mila unor putori.traiesc la limita se fut si fac copii si au alocatii si ajutoare sociale platite din banii oamenilor care munc3sc zi lumina futu va n gura de ziaristi de carton.la munca baaaaaaaaaaa
1
0
sunt romi din rominia vorbitori de limba romani
1
0
Locuri de munca platite decent,banii din taxe si impozitele romanilor folositi spre binele societatii,nu al clanurilor mafiote politico-economice cu ramificatii externe. Luati exemple de la popoare si state care au fost nimicite si azi ne sunt net superioare,daca e sa vorbim doar de Israel. Un popor demn condus de personalitati,nu rahati cu ochi tupeisti ajunge sa elimine saracia,mai ales cand tara are si resurse ca Romania,nu mai nimic cum are Israelul.
6
0
ei sunt viitorul de aur al rromaniei
2
1
asta e pomana ce faci cu un pachet cat iti ajunge? asigurati educatie de calitate si creati locuri de munca dar cine sa faca asta hotii si incompetentii care se fac ca conduc aceasta tara de 30 de ani?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614