REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

IMAGINI CUMPLITE în Mamaia! Un tânăr din Cernavodă a făcut ZOB o femeie

IMAGINI CUMPLITE în Mamaia! Un tânăr din Cernavodă a făcut ZOB o femeie

Replica API 21 august 2017 | 00:00 364

Accident pe trecerea de pietoni

Accident pe trecerea de pietoni

Imprudenţa şi neatenţia duc la evenimente tragice! Vieţile curmate mult prea devreme sunt efectele unor alegeri luate din teribilism. Un tânăr de doar 26 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a luat fulgerător viaţa unei femei, care abia ieşea de la serviciu. Accidentul rutier s-a produs duminică, 20 august, la prima oră, în staţiunea Mamaia, în dreptul hotelului Picadilly. O femeie din Năvodari a murit în condiţii cumplite după ce a fost surprinsă şi accidentată de autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, manager al unui service auto din Cernavodă.

În jurul orei 07:00, pe trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, o femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros pe post de cameristă, a fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului, şoferul rămănând încarcerat.

Conducătorul auto, Costel Lefter, are 26 de ani şi este din Cernavodă. El a fost transportat la spital, iar potrivit medicilor, starea sa este critică, fiind internat pe Secţia de Terapie Intensivă. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru a stabili dacă a băut sau a consumat substanţe interzise înainte să se urce la volan. Potrivit surselor, există suspiciunea ca bărbatul să fi fost sub influenţa alcoolului sau a etnobotanicelor, mai cu seamă că toată noaptea înainte de tragedie a petrecut într-un club din Mamaia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca-i frumos,te rog sa-l pupi in KUR...de la 1 mm...succesuri...
3
0
cand faci comentarii,trebuie sa stii ca...asa sa scrie Dumnezeu...pana atunci...mars..la...KA...
4
1
Va plati pentru ce a facut
2
1
Si baiatul domnului Nicolae Emilian a ucis un om pe trecerea de pietoni la Bucuresti si an cateva minute sa mutat trecerea de pietoni .... Deci mortu a fost de vina nu erea pe trecere !! Justitia de made Romania !! Rusine !!
6
6
PT ANA SOGE O CEAPA
5
3
libertatea presei
2
0
Ce baiat frumos.
1
18
Sa va fie rusine.A gresit va plati. Fiecare plaste pentru greseala indiferent cat de mica sau mare este ea.Sunteti ca niste hiene.Unde este respectul?In asemenea situatii doar dumnezeu decide.
1
22
Peste alcool si droguri nu se trece cu vederea mai ales ca o persoana a fost rupta in bucati. Inuman
25
1
masina lui Lefter Costel a intrat pe langa un stalp.Initial a ti scris ca nu are nimic acum se afla in coma.Deja unele replici au fost sterse ceea ce inseamna ca tatal lui Costi un alt personaj care are si el un mort si persoane lovite a inceput sa decarteze pe la voi si pe la politie.Cazul nu este singular in Romania.Serban Huidu a omorat 3 persoane si nu a facut o ora de temnita.Precis cei de la Replica imi veti sterge mesajul ca si pe cel de ieri.Realitatea doare in Romania!.
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614