REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Imagini CUMPLITE în zona Gării din Constanţa! Lumea s-a speriat şi a chemat ambulanţa - video!

Imagini CUMPLITE în zona Gării din Constanţa! Lumea s-a speriat şi a chemat ambulanţa - video!

Replica API 22 august 2015 | 16:58 395

Un tânăr a băgat în sperieţi lumea, vineri, 21 august! Totul s-a petrecut în zona Gării din Constanţa, acesta fiind transportat la spital. Unul dintre cei aflaţi la faţa locului a filmat cumplita scenă şi a postat-o pe pagina de Facebook "Oraşul Constanţa".

Lumea ce se afla în zona Gării din Constanţa a asistat la o scenă incredibilă. Vineri, 21 august, un bărbat, care cel mai probabil era drogat, a început să urle, să se învârtă şi să înoate pe... asfalt. Cei aflaţi la faţa locului s-au panicat şi au încercat să-l imobilizeze, după care au sunat la 112. Respectivul a fost transportat la spital. "Înainte să vină ambulanţa era pe burtă, cu spume la gură şi plin de sânge pe mâini de la atâta înotat prin gară", a spus un martor.

Imaginile au ajuns pe internet şi lumea a început să-şi dea cu părerea.

"Băiatul, o fi el drogat, dar poate să dea în altceva mai grav. Lumea stă şi se uită. Era greu să sune ambulanţă careva ??? Pf.... nu ştiu, sincer, mai drogaţi par ăia că nu fac nimic zici că sunt pe altă planetă parcă nu îşi dau seama ce se întâmplă!"

"Nu e drogat, a avut un atac cerebral, iar animalul ăla care l-a luat ca pe un câine merită nişte pumni în cap de la mine. Băiatul trebuie imobilizat şi operat de Urgenţă. Dar incultura duce la dezastre"

"Se uitau şi se minunau ca nişte tâmpi. Atac cerebral nu avea pentru că avea grimase şi putea vorbi"

"La Palazu cu el și se potolește"

Menţionăm că atât cadrele medicale de la Ambulanţă, cât şi cele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu au putut da detalii despre starea bărbatului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614