REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Imagini de colecție cu Leo Iorga și fratele său. Ce mesaj emoționant a publicat acesta în memoria artistului

Imagini de colecție cu Leo Iorga și fratele său. Ce mesaj emoționant a publicat acesta în memoria artistului

Replica API 11 noiembrie 2019 | 00:00 379

Leo Iorga, Cristi

Foto: Facebook

La aproximativ o săptămână de la moartea îndrăgitului artist Leo Iorga, fratele acestuia, Cristi, și-a găsit într-un final puterea să îi scrie cântărețului mesajul de rămas bun. Și a făcut-o într-un mod original și emoționant, folosindu-se de melodiile lui Leo, cântate de acesta de-a lungul timpului.

Leo Iorga a murit în data de 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Acesta se lupta de opt ani cu cancerul, boală care în cele din urmă a câștigat lupta. Artistul a fost înmormântat în data de 5 noiembrie la Cimitirul Bellu din Capitală, lăsând multă durere în sufletele celor dragi.

Foto: Facebook

Fratele regretatului muzician Leo Iorga a publicat în mediul online o scrisoare emoționantă dedicată fratelui său: un mesaj compus aproape integral din titlurile pieselor regretatului solist vocal, care a plecat dintre noi mult prea devreme.

Cristi Iorga a numit textul publicat în mediul online „Scrisoare telegrafică către fratele meu”: „E “Toamnă în sufletul meu”, aș vrea să te rog “Să te gândești la mine”. Mă plimb precum „Hoinarul“ prin „Ploaia care cade” pe „Străzile pustii“. Mă gândesc “Singur în noapte“ să scriu o „Scrisoare“ care să cuprindă “Dragostea mea” pentru ține chiar și “După ani și ani”, în care să spun la final “Iartă-mă”.

Foto: Facebook

“În fiecare zi”, amintindu-mi “Chipul tău” privind “Brigadierii” spunând „Povestiri din gară“ din care întrebarea “Cine-i vinovat” pentru “Trenul pierdut” îmi provoacă din nou “O altă tăcere”. M-ai învățat să “Nu mă întorc din drum“ și mi-ai spus „Cheamă un înger“ în ‚Zilele“ când „Ploaia“ îți va cuprinde ochii. Deși este „Înca o zi fără tine“ „Cu lumina ta“ voi trăi toată viața. “Prea mici sunt cuvintele” să îți pot mulțumi pentru tot ce m-ai învățat dragul meu Lila. “Mereu te voi iubi”. Fratele tău Cristi”.

Cristi Iorga a publicat, de asemenea, în completarea mesajului emoționant, și câteva imagini de colecție ce îi înfățișau pe cei doi pe când erau doar niște copii, mai apoi în perioada adolescenței, iar apoi la maturitate, semn că au avut o relație extrem de apropiată.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369