REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Imagini dezolante în zona Spitalului CFR din Constanța! Video

Imagini dezolante în zona Spitalului CFR din Constanța! Video

Replica API 3 iunie 2022 | 20:14 2419

Imagini parcă desprinse dintr-un film horror au fost suprinse de Replica, pe o stradă a orașului Constanța, un oraș liniștit și departe de bombardamente. Însă, după cum se poate observa și în imaginile de mai jos, pare că războiul s-a mutat pe strada Viforului numărul 3, (între gară şi Far, în zona spitalului CFR) zonă desprinsă de realitate. Imposibil de crezut este faptul că oamenii locuiesc într-o astfel de clădire.

Joi, 2 iunie, Replica Constanța a surprins imaginile dezolante ale unei străzi din municipiul Constanţa, în apropierea spitalului CFR. Este vorba despre strada Viforului numărul 3, acolo unde, pare că s-au încheiat bombardamentele, aspectul horror al întregii clădiri și ”rămăsițele” din jurul acesteia, clasează zona ca fiind un colț marginalizat de întreaga lume.

De altftel, este șocant cum oamenii pot locui printre atâtea ruine, în orașul cu o mare importanță turistică, unde tot mai mulți turiști se înghesuie de sezon să petreacă un sejur la mare.

Clădirile în paragină, dărâmăturile din aceste zone nu fac decât să schimbe imaginea orașului, oamenii trăind totodată în astfel de împrejurimi total neadecvate pentru sănătatea lor, aspectul neîngrijit, gunoaiele lăsate pe jos cu o nepăsare de nedescris, borcanele sparte, farfuriile împrăștiate fără evitarea unui pericol, toate aceste lucruri existând în una din zonele rupte de realitate ale orașului Constanța.

Din păcate, acest aspect apare în mai multe zone ale Constanței și acesta este traiul unor cetățeni care nu țin cont, din păcate, de sănătatea lor, și trăiesc printre ruine și mizerie, fără a se gândi la consecințele acestei decizii.

De asemenea, faptul că oraşul de la malul mării nu mai e ce a fost odinioară nu este o noutate pentru nimeni. Ceea ce este indignant este însă că anumite probleme persistă de ani buni în municipiu, iar aceste imagini desprinse din realitatea cruntă, sunt ignorate și sunt totodată ”victime” ale nepăsării…

Pe de o parte, este necesară şi o mai bună intervenţie a administraţiei locale, iar pe de altă parte, mai sunt şi cetăţenii care arată cu degetul şi se plâng de mizerie după ce au aruncat în spatele lor nenumărate deşeuri.

Video:

Bineînțeles că în situația de față, totul pare gri și ”bombardat” , însă, locuitorii sunt responsabili pentru acțiunile lor de nepăsare, starea deplorabilă în care se află clădirile și împrejurimile formează astfel un mediu nesănătos, propice s-ar putea spune pentru bacterii, pe lângă faptul că arată total inestetic.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aratati si la primarul cafeniu, ca nu vede si nul intereseaza, oricum nu mai vede nici un vot
1
0
casa ocupata abuziv de iubitori de munca este asa de 30 de ani nerevendicata de nimeni,la cum arata e o casa a cfr-ului simpaticii gospodari ies in fiecare dimineata la colectat fier, pet-uri , de mana cu niste minori pe care ii baga pe gura tomberonului si ei arunca afara produsele,nu ii vede nimeni ,nu ii deranjeaza nimeni,pe campul de langa sorteaza gunoaiele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367