REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Imagini din Afganistan?! NU, este o PARCARE din zona Km. 4-5. Arată aşa de 10 ANI!

Imagini din Afganistan?! NU, este o PARCARE din zona Km. 4-5. Arată aşa de 10 ANI!

Replica API 19 februarie 2018 | 00:00 405

Locuitorii din Km. 4-5, de pe strada Mugurului din Constanța, au un peisaj asemănător cu un câmp de luptă din Orientul Mijlociu. Desigur, este vorba de o parcare neasfaltată, care arată, de fiecare dată când plouă, ca după bombardament. Doar coincidența face ca această zonă să fie chiar în apropiere de unitatea militară din cartierul menționat.

Șoferii care locuiesc în blocul 1 de pe strada Mugurului își lasă mașinile într-o mizerie crasă, iar situația nu este de câteva zile. Un locuitor a precizat că de aproximativ 10 ani se roagă de autoritățile locale să le rezolve situația – vor o parcare asfaltată. Însă, parcă sunt ignorați de ani de zile de către administația locală, ca și cum nu ar exista. Un alt cetățean a precizat că a depus o sesizare la Primăria Constanța, unde nu a primit nici în prezent răspuns, termenul legal de soluționare fiind deja depășit. În schimb, a putut să urmărească pe site-ul instituției parcursul sesizării – care zi de zi s-a tot plimbat de la un birou la altul, urmând a fi soluționat la un moment dat.

Ei speră ca să aibă o parcare decentă să nu înoate de fiecare dată când coboară din mașină, să nu își mai târâie copiii prin cratere imense, pline cu apă și noroi de fiecare dată când plouă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar sigur si acolo stau multi pachetari de-ai lui Mazare. Si au ce au votat.
0
6
La fel arata si cea de pe Arcului vis a vis de Doraly Mall.
6
0
Cobadinul.fara suparare pt.locuitorii respectivei localitati.sud-estul Romaniei egal cea mai imputita zona la concurenta cu Teleormanul si Vasluiul.
6
0
Aceste poze sunt minunate si trebuiesc trimise si presei internationale,ca doar suntem stat european!
12
0
Hotul de Farcas de la Confort Urban a lasat mostenire la alt hot director Andrei Florin.Se fura piatra care trebuie pusa pe strazi.
12
0
asa e! huoo!
6
0
Eu cred sau vreau sa cred ca cei din primarie nu stiu tot ce este in Constanta. Propunerea mea dar oricum nu ma asculta nimeni este ca tot perimetrul municipiului sa fie impartit la numarul de consilieri si acestia sa informeze la sedinte toate probleme din sectorul de responsabilitate pentru a se rezolva ceva. Vise. Mai bine ne injuram.
10
0
Confort Urban, anul asta gasiti fonduri pentru a asfalta parcarea asta? De 33 de ani nu sunt bani !
13
1
Asfaltati parcarea asta ca este necesara ..ptr oamenii.nu varianta in fata RAJA..cand pe acolo nu trece nimeni Daca locuia STROE.in acest loc imediat asfaltati hotilor.asa.nu va intereseaza Hotul de Farcas condamnatul penal de la confort urban.nu la interesat acezt loc.la interesat sa fure banii cetatenilor si sa primeasca porsche macan spaga.sa se plimbe curva aia de nevasta-sa.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218