REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Imagini fără precedent de la întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă: Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Imagini fără precedent de la întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă: Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Replica API 30 octombrie 2018 | 01:28 418

Președintele României și premierul s-a întâlnit, luni seară, la Palatul Cotroceni! Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-au văzut cu ocazia depunerii jurământului de învestitură a lui Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetării.

Pentru prima dată în istorie, Guvernul a fost reprezentat de doar 7 oficiali, conduși de premier. Nu doar că au lipsit aproape toți miniștrii, ci, printre cei prezenți, s-au remarcat și oficali care nu sunt miniștri, așa cum e cazul lui Toni Greblă. La ceremonie au vicepremierul Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dar şi ministrul de Interne, Carmen Dan. Alături de aceştia s-au aflat şi secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, precum şi consilierul de stat Ligia Deca.

După ce Nicolae Hurduc a rostit jurământul, el a dat mâna cu şeful statului şi a avut cu acesta o scurtă discuţie. După acest moment, preşedintele a dat mâna cu cei prezenţi şi a părăsit sala.

Președinții PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, nu au participat la ceremonie.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica, te iubim, ca ca tine nu gasim!
2
4
Presedintele si premierul s a intalnit .......coconasule sau cocoano de la Replica....Nu merge s a intalnit ca e mai multi, poate ai vrut sa scrii s au intalnit......Dar ce pretentii putem avea .....daca inainte de a fi gazetari ati fost vanzatori la aprozar.....
11
2
La ceremonie au -si nu mai urmeaza verbul ,deci improvizam : au murit,au inviat, au baut ...
7
1
Tit Liviu Brailoiu a participat? Replica, stai linistita, inca nu am apucat sa scriu nimic despre Titi, si deja sari sa-mi stergi mesajul?!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218