REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Imagini HALUCINANTE în Parlament! Jurnaliştii, victime colaterale

Imagini HALUCINANTE în Parlament! Jurnaliştii, victime colaterale

Replica API 21 iunie 2018 | 02:10 353

Au fost scene incredibile în Parlament, miercuri, 20 iunie. Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au avut nevoie de protecția parlamentarilor PSD și a agenţilor de pază. Teoretic, cei trei erau protejaţi împotriva protestatarilor prezenţi pe holul dintre biroul lui Dragnea şi sala de plen, însă victime colaterale au fost jurnaliştii, relatează stiripesurse.ro.

Mai mulţi jurnalişti au primit pumni şi îmbrânceli din partea parlamentarilor Laurentiu Nistor, Florin Buicu, Dorel Caprar, Vlad Bontea si Ilie Toma. "Gărzile" lui Dragnea s-au concentrat pe liderul PSD, iar Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au beneficiat mai puţin de protecţie. S-au împărţit pumni reporterilor şi cameramanilor, în vreme ce fotografii şi cameramanii încercat să-şi facă loc.

Mai mulți protestatari "Rezist" au fost prezenți ieri pe holurile de la Parlament, în timpul discursului rostit de Viorica Dăncilă. Manifestanții au strigat "Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta" și "Justiţie, nu corupţie!” De asemenea, în faţa Parlamentului, în Parcul Izvor, s-au adunat alți protestatari, iar la boxe a fost pusă celebra melodie din vara lui 1990, "Imnul golanilor", mai notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai saracii jurnalisti , au fost victime. Ba , nu va e rusine de voi ? Jurnalist , jigodie fara bun simt , puturosi , alcoolici , curve , caini de lesa , mincinosi aserviti etc ! Astfel de indivizi creeaza opinii ?
1
0
se pare ca generatia noua nu mai sta la discutii prea mult
1
0
wermorel si kurvesi multa gutuie cu lamaie sa nu vi se faca greata labariilor
1
3
Se cam apropie , finalmente , funia de par pentru PSD-ALDE ! Produc deja atat de multa greata romanilor incat in scurta vreme vor fi vanati precum sobolanii . Nu va mai fi nevoie nici de coduri , nici de protocoale , nici de alte reglementari , ca sa fie exterminati pana la unul . Va sa fie un lucru obisnuit ca sa sugrumi zilnic cate un limbric dintr-asta ca Dragnea , sau Tariceanu , sau Nicolicea , Cacaniciu , Vosganian , Neacsu si alte nulitati putrezite ...
6
1
Jurnalisti si cameramani ??!! Niste hiene jegoase fara nici un fel de respect si nici un cod al onoarei umane. Asa cum politicienii sunt hoti legalizati de propriile legi , ziaristii sunt golani si tate , legalizati de falsa imagine a informarii ?
4
4
Pt borfasul condamnat Dragnea,azi este ziua cea mai lunga.Nu se poate termina fara condamnarea acestui infractor.Judecatorii trebuie sa salveze statul de drept de acest penal cu afinitati dictatoriale.
7
2
Dragnea e cam palid spre livid morbid.de ce oare.e ziua lui maine.
10
3
Au gresit grav pesedistii facandu se pres la picioarele lui Dragnea. Au lovit in romani intr o zona sensibila. De acum nu mai au scapare . Curaj ca sunt haliti!
13
5
daca esti magar ,te comporti ca o hiena,te imbarligi cu minore mai mci ca si fica din dotare,sugi singele poporului direct din jugulara,o pui pe proasta lui zapacitu premier,vinzi romanica jidanilor si muti ambasada la ierusalim nu poti fi decat dracnea vampirul si ce ai patit acuma nu este dacat un mic preambul
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218