REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

IMAGINI HORROR în restaurantul şi la salonul D'aqua Dolce. VIDEO

IMAGINI HORROR în restaurantul şi la salonul D'aqua Dolce. VIDEO

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:20 888

Imagini dezgustătoare într-un restaurant din Mamaia şi într-un salon pentru evenimente din Constanţa, ambele deţinute de acelaşi patron. Este vorba despre locaţiile D'aqua Dolce, în care comisarii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit marfă expirată, marfă depozitată neconform, proceduri nesigure care pun în pericol sănătatea, precum şi o infestare cu gândaci!

Conform şefului CJPC, Horia Constantinescu, în cazul terasei a fost aplicată o amendă de 15.000 de lei şi a fost dispusă închiderea temporară de la prestări servicii, iar în cazul salonului - o amendă de 10.000 de lei şi măsura închiderii temporare de la prestări servicii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre ce gradinita este vorba? nu se poata asa ceva
2
0
La aceste fastfood'uri cand va duceti dmn.ule Horia ? La EVO pizza este paine goala cu urme de ingrediente , la Famous parca ar fi vechi de 5 ani iar la Cin Cin Shaorma contine doar cartofi .
3
0
Sa traiasca domn Horica, ca nu ne-a deranjat vara asta, si ne-am umplut de bani facuti la negru. Si din cazare, si din mancare. Horica - te iubim si te votam ca primar in Costinesti !
1
4
Horia poate treci si pe la prietenul primarului Cristea si a ll sefului de post Racaru restaurantul Ardeleanca din Costinesti .Nu vei fi surprins deloc cea ce vei gasi in acest restaurant ,de la mizerie la marfa expirata,vesela crapata si murdara.Unde mai pui ca organizeaza si nunti la care se lasa cu bataie din partea ospatarilor asupra nuntasilor.Daca esti intradevar corect si ai coloana vertebrala ai sa vedem daca il vei deranja pe acest patron Viorel cu spate lat in comuna !Multumesc !
4
0
Felicitari d- le Horia ! Sinteti cel mai tare sef pe care OPC ul la avut de la revolutie incoace ! Cred totusi ca legile sunt prea blinde ptr cei ce ne pun in pericol sanatatea cu mizeriile cu care ne servesc !
8
1
Mai treceti prin cta: papa bun, gramaj furat la preparate ciorbe vechi, nikos greek taverna se fura la gramaj din portii, din 100 de grame arata a 20 de gr carne, sabroso pizza cu acelasi nr de ingrediente si al cea mica si la cea mare, doar intinse mai bine, regal pan da teapa si nu trimite toata comanda, apoi se scuza zilnic ca se revanseaza tura urmatoarea si nu vezi nimic ramai de prost! cand suni vaca aia iti rasp zeflemitor! sabroso mancare vanduta cand defapt e facuta decongelata de la caserola la preturi duble! si e doar incalzita de ei, nu preparata! desert care numai vine etc
13
0
Acesti indivizi ofera catering la o gradinita particulara din Cta
9
1
Sifoneala !
6
3
Daca nu le gaseau acum,erau pastrate pentru la anul!Sunt restaurante pe litoral care pastreaza carnea de la an la an.
13
1
Horica puiule cam bate la ochi controlul asta inopinant, in toata mamaia doua restaurante ai gasit si alea cu acelasi patronat si 2 daca vrei sa fii primar fa tot asa un control la toate adi vinurile
15
9
Era si cazu bafta
12
0
In Saturn a fost jale mare vara asta, stiu foarte multi turisti care au facut indigestie dupa ce au mancat la majoritatea restaurantelor de acolo! Saturnul ar trebui inchis definitiv, credeti ma!
11
2
Multumim Horia pentru cea ce faci .Felicitari ! Ai grija de noi consumatorii , cea ce este foarte important.Multumesc inca o data !
25
4
Noi platim si mancam mizeria altora . Ba oameni eu am verificat restaurantu unde mananc si mamanc doar acolo
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218