REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IMAGINI HORROR la Cogealac: o femeie a murit lovită de tren

IMAGINI HORROR la Cogealac: o femeie a murit lovită de tren

Replica API 19 decembrie 2017 | 16:42 714

Situație teribilă la Cogealac! O femeie a murit în condiții cumplite, spulberată de tren! Momentan, persoana decedată nu a putut fi identificată, însă se conturează tot mai mult ipoteza unui suicid. În dimineața de marți, 19 decembrie, primarul din Cogealac a precizat că a verificat persoanele singure din localitate, pe care le știa cu probleme, însă acestea sunt în regulă. Cercetările continuă.

Un accident feroviar teribil s-a produs marți dimineață, 19 decembrie, în jurul orei 5:00, în localitatea constănțeană Cogealac. Cadrele medicale s-au deplasat la fața locului, însă nu au putut face nimic pentru victimă întrucât leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. S-a stabilit doar că este vorba despre o femeie, dar nu a putut fi identificată. Astfel, primarul din Cogealac, Gheorghe Alexa, a precizat, pentru Replica, faptul că a început să verifice persoanele pe care le știa cu probleme. A mers la domiciliile lor, iar până acum toate sunt în regulă. O singură persoană este de negăsit, însă există posibilitatea să fie plecată la rude. ”E posibil să nu fie din localitate, este posibil să fie. Nu putem încă să ne pronunțăm. Mai facem verificări”, a spus Alexa. Potrivit informațiilor noastre, se pare că la mijloc ar fi vorba de un suicid, iar anumite persoane susțin că mecanicul de locomotivă ar fi observat cum victima s-a așezat pe linia de cale ferată în mod voit. Toate acestea vor fi stabilite în urma cercetărilor. Polițiștii constănțeni continuă ancheta.

UPDATE:

Femeia a fost identificată. Avea în jur de 80 de ani. "Este din localitate. Dumnezeu să o ierte!", a precizat primarul comunei.

L.C. C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
juan mai bine taci. Invata sa te asiguri cand traversezi o cale ferata. Vorbeste la CFR sa nu mai treaca "un sfert de tren" prin Cogealac
1
0
Tot stie sa scrie!
0
0
omoara mai multi nu mai multe oameni! mai bine taceai! ma minunez cati agramati poate sa aiba aceasta tarisoara! e plin si fb ul!
3
0
un sfert de tren trece pe zi prin cogealac si ala omoara oameni bine ca nu trec mai multe ca omora mai multe
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367