REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IMAGINI HORROR: UN CONSTĂNȚEAN A OMORÂT UN CÂINE ÎN CHINURI GROAZNICE

IMAGINI HORROR: UN CONSTĂNȚEAN A OMORÂT UN CÂINE ÎN CHINURI GROAZNICE

Replica API 10 februarie 2017 | 12:58 1144

Sursa foto-video: Facebook/ Alexandru Mmt Alx

Imagini înfiorătoare, desprinse parcă din cele mai teribile scenarii ale filmelor horror. Însă, din păcate, este vorba despre fapte reale, săvârșite de către un individ năcut și crescut la malul mării. Alexandru Memet pe numele lui, tânărul susține că e din Năvodari dar că, recent, s-ar fi mutat în Arad. Acum, nu se știe cu exactitate dacă este adevărat sau încearcă să dea bir cu fugiții și asta pentru că lumea din mediul online este revoltată. Ce s-a întâmplat mai exact? Individul a omorât un câine, pe care l-a legat în prealabil, cu mai multe lovituri aplicate cu o unealtă de grădinărit. Mare atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

Este de neimaginat ce a putut să facă un constănțean unui patruped. Și, ce este la fel de grav, nici măcar nu a conștientizat gravitatea faptei, din contră, motiv pentru care a ținut să se laude pe internet cu bravura sa! Mai exact, tânărul, care este din Năvodari, s-a filmat în momentul în care a ucis fără milă un câine. Acesta i-a înfipt animalului o unealtă de grădinărit în stomac și nu s-a săturat să-i aplice o singură lovitură, ci a continuat până când a obosit - probabil. Imaginile au devenit virale imediat în mediul online, videoclipul fiind postat chiar de către făptaș pe contul său de socializare. Cetățenii care au văzut sadicele imagini au sesizat imediat organele competente. Văzând aceste lucruri, Alexandru Memet, pentru că el este autorul teribilei crime, a restricționat accesul către contul său de Facebook, tocmai pentru a induce în eroare lumea. Astfel, bărbatul a menționat că este din Constanța, dar trăiește în Arad. Potrivit unui cont mai vechi al acestui individ, Alexandru Memet este din Năvodari și nu este la prima abatere de la respectarea legii.

Polițiștii constănțeni au declanșat o anchetă

Așa cum era precizat mai sus, pe internet s-a stârnit o reală revoltă, oamenii fiind indignați că un om poate săvârși asemenea fapte cu atâta seninătate. Aceștia au dat buluc pe contul lui Alexandru Memet și au început să-l certe și să-l condamne pentru fapta sa oribilă. Mai mult decât atât, aceștia au sesizat organele competente, inclusiv Protecția Animalelor, Poliția Română, dar și Poliția Arad, dar au demarat și o anchetă pe cont propriu - am putea spune. Și polițiștii din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat și au declanșat o anchetă în acest caz. De precizat este faptul că, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, s-au primit numeroase sesizări cu privire la acest caz, atât de la persoane fizice cât și juridice.

Autorul teribilei fapte se dădea în stambă pe Facebook

Potrivit informațiilor noastre, se pare că Memet Alexandru ar fi o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, el fiind cercetat pentru furt, fiind și condamnat. Spre exemplu, în 2013, el posta că-l doare undeva de toți și toate și nu vrea decât liniște, decât să moară. "Vreau să-mi schimb viaţa... Vreau să merg în iad... Dar numai Dumnezeu cam mă judeci..." sau "Lăsați și mie numărul de la spitalul de nebuni... Necesit internare urgentă", ori "Vreau să mor" și "Executare 3 ani! Infățisare in instanță peste 2 saptămăni la recurs" sunt doar câteva dintre cele spuse de el. De asemenea, pe același cont a ținut să precizeze că e mai bine să fie ocolit pentru că e "crizat" și nu răspunde pentru faptele lui.

Constănțenii au ''sărit'' cu reclamații la Poliția Locală

Mai mulți constănțeni au făcut sesizări la Poliția Locală după ce au văzut videoclipul. ''Vă rugăm să luați măsuri urgente împotriva lui Memet Alexandru pentru crima comisa asupra unui câine cu o brutalitate ieșită din comun...este un pericol social și afirm cu bună știință că nu cred că s-ar da înapoi de la o crimă asupra unui om...vă rugăm luați măsuri până nu va fii prea târziu'', a spus Lavinia.P. O astfel de sesizare a făcut și Laura.M. ''Cerem urgent arestarea bestiei Alexandru Memet! Are un caine legat pe care îl lovește cu toporul!!! A facut un video și l-a postat pe facebook pe celalat cont al lui Mmt Alx Alexandru!!! Știm că uciderea animalelor se pedepsește cu închisoare până la 7 ani!''. O altă sesizare vine din partea Adinei.A. ''Vă rugăm luați o măsură în legatură cu Alexandru Memet! A omorât un câine în cel mai sadic mod. Este un om periculos și nu merită să stea în libertate!'', se arată în sesizare.

Update

Ancheta a fost preluată de polițiștii din cadrul IPJ Arad.

M.U, L.C

ATENȚIE! IMAGINI CE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei sa mori? Se rezolva.
1
0
jur daca as fi in stare de asa ceva! nici nu mi vine sa cred capot exista asemenea bestii! asta merita scaunul electric! cat de nenorocit pot sa fii
1
0
Eu cand am avut nevoie de ajutor cand am fost in impas financiar am fost ajutat de un musulman cand toti oamenii din jurul meu mi-au zis ca nu pot sa ma ajute sau ca nu au in schimb vecinii mei de la 2 o familie de turco tatari m au ajutat fara ezitare asa ca oamenia nu time cont de ce esti crestin musulman sau budist , Doamne ajuta
8
0
Ce legatura are religia musulmana sau orice fel de religie cu idiotul din imagine? omul asta e bolnav psihic asta e clar si nu are legatura cu religia de fapt orice fel de violenta sau agresiune nu are legatura cu nici un fel de religie, retardatul se nuneste memet si gata vreo 3 troli cruciati au ajuns la concluzia ca asta e musulman si de asta a omorat bietul caine, nu ma e doar psihopat si nu are nici in fel de legatura cu religia sau credinta cuiva, Pax vobiscum stimatilor PAX Vobiscum!
7
0
paguba n ciuperci....un maidanez in minus
2
19
Cred ca putem face o cheta pentru a angaja niste "avocati" din Modova sau Ucraina sa ne reprezinte in fata acestui sadic.
3
6
E bolnav mintal Coitele afara si la spitalul de nebuni.
5
3
Vreau sa-l tai felii ca pe salam pe retardatul acesta!
7
4
alexandru memet - Fb,musulman criminial , sper sa sfarsesti in chinuri groaznice
7
6
PUSCARIE PEDEPSELE SANT PREA BLANDE!! SA FIE SI EL CHINUIT SA VADA CUM ESTE!!O PLEAVA A SOCISTATII !! DIN PACATE ASTIA SE INMULTESC!!
11
0
Alexandru Memet, intrucat politia Romana nu o sa faca niciodata nimic cu privire la aceasta fapta..poate maxim sa dea un avertisment, vino tati, pupa'ti'as tie zambetu, in fata mea. Sa vedem atunci cum o sa iti placa
11
1
bhoodhy : grea misiune, poti incerca 1-sa tai un patrat in partea de jos sa aiba cum iesi iar afara pui o placa data cu lipici si momeala iar la vara refaci unde nu ai facut bine sau 2- se da foc la casa
7
5
La puscarie cu bestia !
14
1
Mne feri'! Asta e comportament de psihopat. Nu la nebuni trebuie dus ci la puscarie..Quick questions..are idee cineva cum pot scapa de sobolanii de dupa rigips intr-o maniera pacifista? Thanks
11
1
Musulman,criminal,ASA trebuie sai faca si lui...gunoiu
10
5
Daca prind zdreanta asta de om,il bat pana moare in propriile fecale.Bine ca la prins politia.
11
0
Sa dea bunul Dumnezeu,la fel sa sfarsesti bestie cu chip de om..
10
4
A fost prinsa bestia. Se afla in arestul Politiei Arad!
18
1
Placerea de a chinui si ucide este specifica unor aratari care din pacate au foarte multi admiratori. Ei pot ucide lejer si in acelasi mod oameni,doar teama de inchisoare fiind oarecum in scut pentru eventualele posibile victime. Nu stiu daca inchisoarea este suficienta. Cred ca un tratament psihiatric de lunga durata este absolut necesar.
20
0
Bine zis X man sa stii ca este o chestie interesant ceea ce zici tu .
6
5
Fiecare om are instinctul de a ucide insa la majoritatea se afla in stare latenta su se declanseaza in urma unui soc sau datorita starii sociale familiale. Asa ca acest individ in momentul in care a inceput sa ucida organele abilitate au obligatia de a-l izola de societate intrucat acesta va ucide din nou,data viitoare putand fi un om. Domnilor politsiti si procurori faceti ceea ce este legal,izolati persoana de societate si trimiteti-l la reeducare.
15
2
Un criminal ordinar...la.puscarie cu tine!!! Ce cauta astfel de specimene in lume...n au nici un.rost pe pamant, fac umbra pamantului degeaba...sa se arunce de pe cel.m ai inalt bloc!!!!
19
1
O scarba, o dejectie umana care nu are respect pentru viata! Ce pretentii sa ai de la cretinul acesta la un comportament normal intre oameni? Daca tot vrea sa moara il astept sa-l leg de masina, pisa-m-as pe rasa lui de handicapat!
22
1
Un criminal nenorocit la fel de usor poate proceda si cu un om ,cu ce i a gresit sufletul ala nevinovat ,astfel de oameni retardati nu trebuiesc lasati in libertate ...ce se intampla mai cu tara asta ?se inmultesc idiotii si criminalii ,sunt f multe cazuri similare si vad ca nu rezolva nimeni nimic..pacat te doare sufletul cand vezi prin ce poate trece un catel ca idiotul asta a ales sa ii curme viata..sper sa plateasca pe masura ...ajungem sa ne facem dreptate singuri cand vezi ca legi pt astfel de oameni care nu ii poti numi oameni nu exista...
19
2
Pentru ca nu sunt pedepsiti psihopatii astia isi permit orice. Daca o sa va faca asa la copii sa nu va mirati. Voi le permiteti jegurilor prin toleranta si aplaudand macelul cainilor. Sinteti la fel ca el.
19
1
alexandru memet - asa il gasim pe fb , o mizerie
21
2
Un dobitoc de om...
17
4
sa ucizi un caine cu cosorul si sa te mai si filmezi ... idiotul asta are nevoie de internare la Palazu la nebuni.
21
2
A mai scapat de un Maidanez.
2
25
Exact ca el esti si tu .
13
8
bestiile astea , odata ce au asemenea sentimente in suflet...greu de crezut ca se pot schimba, ca se pot recupera. Ar merita soarta pe care a avut-o cainele acela, suflet nevinovat, nu negru ca al acestui sadic cretin
24
1
pai cu ce maini d omorat cred ca e cinstit sa i le amputam.In rest e normal sa il lasam liber in lume ...sa fie vazut si de alti pretendenti la crima
22
5
IL cheama si Memet deci e musulman spurcat
19
12
Va rugam sa anuntati si cum a fost sanctionat aceasta bestie cu chip de om
23
1
Baietica sper sa ajungi la puscarie minim 2 ani sa ti treaca rautatea din inima!!!va rugam politia navodari sa luati actiune!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218