REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IMAGINI impresionante. ZIUA MARII UNIRI, de la Constanța, văzută de la înălțime!

IMAGINI impresionante. ZIUA MARII UNIRI, de la Constanța, văzută de la înălțime!

Replica API 3 decembrie 2018 | 01:59 449

Conform estimărilor, aproximativ 5000 de constănțeni s-au adunat pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, sâmbătă, 1 decembrie a.c., pentru a sărbători alături de militari, dar și pentru a vedea tancurile, TAB-urile și alte elemente de tehnică militară, incluse în paradă și ulterior, în cadrul unei expoziții.

Inclusiv vremea a părut să țină cu cei dornici să-și afirme dragostea de țară, căci, deși zilele trecute a nins, iar Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, sâmbătă, 1 decembrie a.c., nu a bătut vântul, iar soarele și-a făcut apariția, deși timid.

F.B.

Sursă foto: Constanța Old Memories, Facebook și Replica de Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La al 2 lea centenar o sa fie bine!Uitati va la mine ce va spun si daca ati inteles faceti cu mana!O sa ne intalnim si peste 100 de ani si atunci o sa vedeti ce bine o sa fie!Peste de ani o sa ne bucuram impreuna cu familia si o sa imi dati dreptate,daca nu o sa facem o hora levitata de jur imprejur si o sa mancam fasole bio cu ciolan de porc virtual invelit in gaura de la covrig vanilat la punga albastra pt cunoscatori.O sa ne cante prin BANG & OLUFSEN fanfara si pe strada o sa defileze numai roboti din pachete de tigari!
0
0
sa dam afara incompetentii din armata !
0
0
mizerie,frig,saracie 3 razleti intre 2 tancuri stricate,ce o fi atat de impresionant?
1
0
Doamne, ce haos e in imagine... Masini intoarse, mizerie.
4
6
sunt si doua masini cu inghetata in urma tancului.
4
2
Ne meritam soarta oameni buni De ce sunteti rai Un alt centenar nu mai prindem Nici acum nu lasati rautatea in urma Gandire invechita daca se face de ce se face si din banii cui Ce conteaza: cum,de ce,de unde Important este ce ati simtit la aceasta parada....daca ati fost Ati vazut cat de mult s-au bucurat copiii Ei conteaza,nu voi Pe voi astia GIGI CONTRA are grija altul sa va multumeasca pe lumea ailalta,poate
17
5
la multi ani cipanilor, moldovenilor, tulcenilor si galatanilor si capetelor de oaie constantei!
8
8
Cat de penibili....
9
8
Sa va dau la muie cu unirea voastra
11
14
Bai cam cat de prost esti cu bolsevicii tai care sunt si securisti. Varule ai ramas cu gandirea inca pe vremea lui nea Nicu cu securitatea ta.
8
7
niste bolsevici imputiti care altceva in afara de parade militare nu au in cap - normal ca trebuie sa sperie populatia fara drepturi cu armele lor, arme care nu ar face doi bani intr-un razboi
13
15
Obsedatule.
3
8
Eu dragnea de ziua romaniei intru singur in puscarie
13
14
Relu siTroscotel mari idioti mai sunteti daca scrieti asta de ziua nationala
19
10
Era un reportaj in Replica acum cateva zile daca il cautati il veti gasi unde anumiti constanteni erau foarte suparati si indignati ca se inchide cateva ore circulatia pe Lapusneanu . Ma bucur acum cand vad cati oameni sunt pe strada si copii . Poate asa mai inteleg unii ca minoritatea se supune majoritatii cu respectarea legilor in vigoare . Deoarece in Romania in ultimul timp vor preluarea puterii prin inversunare minciuna violenta . Luptati si convingeti lumea ca meritati sa va alegem dar nu cu fake news deoarece nu aratati ca sunteti mai presus decat cei de acum de la putere .La multi ani!
33
11
Ce urbe cu aspect transistrian sute de izolatii pe blocuri, mizerie pe jos,oameni saraci veniti la haleala, cu sacose in maini. Un oras mizer, fara perspective, asteptari si salarii foarte mici. Un oras dezbinat, cu trafic de nebuni,se sperie strainii cand vin la noi in sat,oamenii sunt foarte rai,murdari, saraci, masini lux,toale scumpe,figuri de hollywood. 100 de ani de cand suntem prosti si votam aceeasi mizerie politica. 100 de ani de tampiti.
56
16
Pusti, mitraliere, tancuri ... avioane care au omorit oameni si au frint destine. Circ si piine ca pe vremea romanilor.
40
26
Soldatii pulii
19
39

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367