REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

IMAGINI INCREDIBILE într-un autobuz RATC! „Era nevoie să intre un utilaj să îl deszăpezească pe interior”

IMAGINI INCREDIBILE într-un autobuz RATC! „Era nevoie să intre un utilaj să îl deszăpezească pe interior”

Replica API 28 februarie 2018 | 00:23 596

Zăpada de afară a pus în dificultate constănțenii care au fost nevoiți să se deplaseze spre serviciu, de exemplu, în cursul zilei de marți, 27 februarie. Totuși, cea mai rapidă formă de deplasare, pentru a nu se chinui să scoată mașina din parcare, mai ales că pe alei și străduțe înguste nu a fost urmă de utilaj de deszăpezire, a rămas transportul public. Astfel se face că tranzitul pe autobuzele RATC a crescut.

Dar un cetățean a surprins niște imagini incredibile pe linia 51 - era la fel de multă zăpadă în interior precum este afară. „Când am urcat era peste tot: pe scaune, pe jos... Era nevoie să intre un utilaj să îl deszăpezească pe interior ca să circuli omenește”, a spus un cetățean.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa simpozioanele sofisticate unde oricum ajungi degeaba ca de aplicat nu vei aplica vreodata ce auzi pe-acolo si ocupa-te de oras temeinic.
3
1
Vorbim de un amestec de ingrediente nasoale. Lipsa de interes a oricarei organizatii fata de oameni,lipsa de educatie si de comportament civilizat a oamenilor in marea majoritate,alte situatii .Cam greu,dar se poate incepe cu investitii si controale permanente pentru mentinerea logisticii achizitionate,atat ca intretinere cat si ca protectie impotriva derbedeilor omniprezenti .
11
0
Toti bosorogii si asistatii social au calatorii nelimitate GRATUIT. Nu 5, 10, 20 calatorii, NELIMITAT. Plus ZERO controale in Palas. Toata lumea stie ca pe 48 nu sunt controale. La fel si pe 42 si 43, ciorile sunt sarite de control. Se face control doar la fraieri si pustani. Sa-i multumim lu' Mazare si PSD pentru cazaturile alea de autobuze si biletelor de 1.5 lei calatoria. Amin.
16
2
Cacat acolo cu o matura
5
2
Daca vrem caldura in autobuz ar trebui ca conducatorul auto sa deschida o singura usa, nu sa le deschida pe toate. Vrem caldura in autobuz, haideti sa folosim o singura usa. C.C. folosesti autobuzul ? As dori sa vad un articol"O zi de lucru a unui conducator auto".Sa spuna cu ce probleme se confrunta, cum se compoarta calatorii, cum e sa ai 100 de vietii in spate!Toata lumea e experta..in a comenta..
22
5
Sa se scoata din circulatie aceste autobuze cu scaune din plastic pe timp de iarna, nu poti sta pe aceste scaune ca iti ingheata fundul deoarece nu se da pic de caldura, asa haita de controlori stau la panda sa ai bilet, mai intai sa ai confort ca sa poti composta biletul.
15
16
Amenda_tii si pe ei
10
5
si mai vreti si bani pe bilet
14
8
Acel cetatean sa caute in in masina personala ,va vedea acelaesi imagini incredibile din cauza viscolului
13
18

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102