REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINI INCREDIBILE, ziua în amiaza mare, la Constanța: așa arată trei puști DROGAȚI! ALO, Poliția?!? VIDEO

IMAGINI INCREDIBILE, ziua în amiaza mare, la Constanța: așa arată trei puști DROGAȚI! ALO, Poliția?!? VIDEO

Replica API 4 decembrie 2017 | 00:51 1552

ȘOCANT! Nu este prima oară când tinerii aflați sub influența substanțelor psihoactive sunt surprinși de simpli trecători. De această dată, în cursul zilei de duminică, 3 decembrie, trei adolescenți au fost filmați cum se aflau într-o stare de nedescris. Aceștia se aflau sub influența, după cum spune martorul, drogurilor. Imaginile au fost surprinse în cartierul Tomis Nord, pe strada Tulcei, într-o scară de bloc. Tinerii abia se pot ține pe picioare, reamintind, astfel, de fenomenul Zombie.

Amintim că specialiștii antidrog au precizat că aceste substanţe noi psihoactive (SNP) sunt cunoscute pe piaţă prin termeni precum „droguri sintetice” (designer drugs), „substanţe euforizante legale” (legal highs), „plante euforizante” (herbal highs), „săruri de baie” (bath salts), „substanţe chimice de cercetare” (research chemicals), „reactivi de laborator” (laboratory reagents). S-a demonstrat că în produsele de tip “Spice”, constituenţii cu efect psihoactiv nu sunt plante declarate ci doar aditivi sintetici, care mimează efectul unor compuşi din cannabis. Plantele conţinute reprezintă doar “vehiculul” unor substanţe chimice periculoase care mimează efectul cannabisului. „Având în vedere aceste aspecte recomandăm persoanelor care au cunoştinţă despre consumatori de droguri să înştiinţeze Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog existente în fiecare judeţ al ţării şi în mun. Bucureşti sau în situaţii deosebite sunaţi la numărul de urgenţă 112. Specialiştii antidrog vor derula activităţi specifice de identificare, atragere şi motivare a persoanelor consumatoare de droguri către serviciile integrate (medicale, psihologice şi sociale) în vederea rezolvării dependenţei de droguri. Centrul de Prevenire, Evaluare şi consiliere Antidrog Constanţa este situat în mun. Constanţa, aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax.0241.555.105. mail:cpeca.constanta@ana.gov.ro. Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.infodrog.ro”, a spus Marius Cristian Oprișan, șeful CPECA Constanța.

C.C.

Citește și

Ce se întâmplă?! Alți tineri surprinși sub influența DROGURILOR în Parcul Tăbăcărie

SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE! Tinerii din Constanța devin ”ZOMBI” din pricina DROGURILOR: găsiți căzuți în stradă!

Fenomenul ZOMBIE, la Constanța! Iată cum a fost surprins un tânăr: VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce va mai alterati voi cu leprele societati si cu scursuri da ce.morti tai nai dat o mana de ajutor daca ia,i vazut in starea aia ai pus mana sa filmezi si cine lea adus pe piata si au fost legalizate pentru injumatatirea populatiei ? Ganditi inainte sa comentati poate aveti copii care se drogheaza si voi dormiti in ghete si diicotu face numai dosare penale si ani cu suspendare la consumatori ca de plm,mai moale astia cu scursurile ca nu sunteti departe sclavii societatii care munciti pe 10 mil si nu va cereti drepturile
1
2
Nenorocitior in loc sa va drogati mai bine ati merge la un loc de munca , va-ati ratat toata cariera daca va mai drogati in continuare
2
1
e ceva NORMAL dupa se suie la volan omoara 2-3 in drum spre casa e plin la morga
0
2
sa muriti toti voi astia cu idei preconcepute antice comuniste. In America sunt deja o mana de state care au legalizat Canabisul. La fel cu o mana de state europene care au legalizat deja sau urmeaza sa o faca in 2018 prin acte legislative. Oare dece? Sunt ei prosti si voi mai destepti? Cati dintre voi aduc singurul argument de genul "direct din curtea Diavolului" cu asa ceva? Ce vedeti in videoclip este rezultatul unei negari inconstiente. "Legalele" sau "mimarile plantei canabis" sunt otravuri. Cine face asa ceva are nevoie de ajutor,foarte adevarat. Dar in rest,calmativa ca nu e cazul.
2
1
Ex de educatie-elevi drogati elevi care ucid -parintii stiu ca merg la scoala
7
1
Ce prosti sunteti toti, se toarna noul film zombieland 2 , aia sunt actori, ala din dreapta e Johny Depp.
1
1
Toate astea se intampla din cauza statului, acuma sunt niste drogati... scursuri ale societatii dar sa nu uitat ca acuma cativa ani tot voi ati fost aia care le-ati legalizat sobolanilor astia din filmare si multii altii pe care ii vedeti pe strazi sunt asa din cauza statului care a legalizat mizeriile alea. Legalizati iarba in plm nu otrava de sobolani
11
0
Cum la noi pedepsele pentru trafic de stupefiante si chiar alte infractiuni cu violenta sunt ridicol de mici,fenomenul va continua lejer.
5
0
Hai ca politistii nationali vechi au ales legea mai favorabila ... sa se pensioneze . Dar POLITISTII LOCALI care sunt platiti dublu , ce fac ? Amendeaza babele care vand patrunjel pe trotuar ? Ce pula de Politie mai e si asta LOCALA ?!? POLITIE care nu prinde hoti ???
2
1
Ce fac????
4
0
De ce nu le dati numele lor si al parintilor care nu stiu ce fac copii lor?.S au afla precum crima de la Drajna.
5
0
Judecati in fiecare zi,altceva nu stiti sa faceti.oameni care au nevoie de un ajutor recurg la lucruri de genu,pana nu le simtiti pe pielea voastra nu judecati....
5
5
Astia habar nu au ce inseamna distractia. Beti frate un vin bun, distrati va intr un club, dansati, mancati. Nu va mai rupeti neuronul cu sintetice.
13
1
Sa veniti in Mangalia sa vedeti cum dorm si cum umbla lesinati de la droguri!Sunt Gruparea de infarctori care vand de ani de zile droguri Buruiana Florin si Rufat!Politia Mangalia doarme sau sunt cu ei mana in mana!DIICOT veniti in Mangalia
9
0
Daca i-as vedea live le-as trage o bataie sa se trezeasca din morti !!
9
1
Aceasta este Constanta primarului Fagadau?Consanta care intinereste an de an!Halal oras,halal primar!
17
6
O bataie crunta, sora cu moartea, aplicata rebuturilor din poza si trimisi la munca futu-le rasa ca nu stiu sa faca nimic!!!! Pretentii cat incape pe tinerii din ziua de azi si prostie fara limite.
22
2
Care politie?!? Militienii isi fac dosare de pensionare acum. Ii doare undeva de ce se intampla pe strazi.
15
1
dilarii vand pt politie . . . ! daca vreti va dau si exemlu . . dati 300 d euro si merg sa cumpar de fata cu politia legale !
8
3
vreti o tura cu taxi elegant si iarba la bord? am un renault laguna cu BNR la numar. va astept, oferte si promotii toata luna. preturile nu se negociaza, ca dau si eu mai sus la baieti
0
6
"mimeaza efectul unor compusi din cannabis." Ziaristule deschide google si citeste efectele canabisului. Esti spalat pe creier de tv omule. Canabisul te vindeca nu te omoara incet si sigur ca tampeniile astea! Nu mai spalati oamenii pe creier! Politia dormiti? Acum 6-7 ani se facea treaba pe strazile din Constanta! Iesiti din birouri! Fapte nu hartii!
9
3
Prindeti dilari
13
1
CACAT CU POLONICUL.PAI DRAGNEA SI PSD UL IA DAT DROGURI SA PAPE JIGODIILOR?.LABAGIILOR DE CE NU A TI FOST LA VOT SA VOTATI PNL SAU PE SOROS SA VA DEA BANI SI MUIE SA MANIFESTATI NON STOP.DEJECTIILOR !
5
3
Astia sint viitorul ROMANIEI, astia vor muncii sa luam noi PENSII,rusine PSD
15
7
Allo? de ce nu ALOO PARINTII???
14
0
Mars zdreanta unana! Cand cineva se afla in situatia lor trebuie ajutati de catre noi, cei din jur, care avem cat de cat judecata... nu cacat in loc de creier cu ai tu!!! SCURSURA UMANA CE ESTI! Nu te-ar mai prinde Craciunul in viata!!!
14
4
Fie care face ce vor cu veata sa nui problema noastra
3
18
noi aveam alte moduri de distractie si multumim lui Dumnezeu ca am prins vremuri cand raul din societatile bolnave era departe de Romania.Una e sa bei o bere si sa fumezi o tigara si alta e sa te ucizi cu kkaturi aduse de poponarii din vest.Ceausescu singurul presedinte patriot a fost impuscat in ziua de Craciun iar azi cei care vand Romania pe bucati sunt in fruntea tarii.Dumnezeu nu doarme si ne-a dat tratament sa fim condusi de sobolani flamanzi.In curand jafurile cu arme letale vor deveni ceva la ordinea zilei.cei 2 sobolani Rosii Iliescu si Dragnea au avut si au grija sa distruga Romania.
15
3
acesta este doar...inceputul..ne asteapta vremuri grele...uitati-va la ei...dar uitati-va bine....acesti tineri frumosi si liberi, vor fi viitorul de aur al ROMANIEI...sa ne mandrim cu ei...filicitari dragi parinti,pentru efortul dumneavoastra,pentru educatia data acestor tineri...sincere felicitari...oare aveti vreodata mustrari de constiinta???sau si voi sunteti la fel???
18
1
Ketamina - foarte buna pentru vizitarea de noi dimensiuni; Tamtum Rosa Tr - distractiv sa vezi lumini artificii etc merge combinat ; Tusine - 10-15 pastile si experimentezi efectul slow motion; ciuperci - astea-s buneee e combinatie de iarba cu putin ex si cox. N-ai bani de ciuperci ? Ia seminte de zorele .
8
9
otravuri ce tripuri au aia sa faca sa dreaga.. legaliza hasisi marijuana
8
10
Va place sa ii vedeti asa in loc sa legalizati marijuana. Futu-va-n gura de psdisti muisti
17
17
Asta se intampla din cauza stresului cotidian si amediului in care traiesc , nu mai aiura-ti cu zombi si alte prostii .Din pacate am cosumat si eu etnobotanice sunt si am avut un atac de panica
7
14
Atata publicitate , atata tam tam. Si in anii 90 2000, aceleasi kkturi faceau, dar cu kktu asta de telefonie, unde toti au telefon sa filmeze, nimeni nu le pasa , acum tot sariti in sus de cur . Pisamas pe sufletele voastre de ipocritii
8
20
Cine sa patruleze? Politia e condusa de domnul Dancu, specializat in comisioane, nu Politie.
30
1
spre rusinea celor in drept sa intervina ,sectia 2 de politie sau militie,cum vreti sa-i spuneti se afla tot pe strada Tulcei,dar probabil astazi nu se patruleaza ?!
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108