REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE, la Constanța: doi copii, la un pas de a îngheța!

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE, la Constanța: doi copii, la un pas de a îngheța!

Replica API 16 ianuarie 2018 | 14:09 441

click pe poze!

Imagini dezolante în municipiul Constanța! În cursul zilei de marți, 16 ianuarie anul curent, vizavi de farmacia Miga, pe bulevardul Tomis, doi minori au putut fi observați cum dârdâiau de frig. Aceștia se ghemuiseră la marginea unui bloc și se încălzeau cu aburul care ieșea de la subsol. Un trecător nu a putut rămâne imun la suferința minorilor, motiv pentru care le-a cumpărat ceva cald de mâncare. Acesta a cerut sprijinul oamenilor: ”Dacă stați prin zonă și aveți pături sau haine mai groase... Haideți să nu-i lăsăm așa!”.

Update!

Reprezentanții DGASPC Constanța au precizat, pentru ”Replica” faptul că o echipă mobilă a plecat pe teren pentru a găsi minorii.

Totodată, menționăm faptul că acești copii stau de mult timp prin zonă și, cel mai probabil, au părinți care îi trimit la cerșit.

Update 2: Echipa mobilă s-a întors de pe teren! Aceasta a găsit un minor, în vârstă de 14 ani, care a fost dus la Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii. În continuare, reprezentanții DGASPC vor demara o anchetă socială pentru a verifica situația din familie, urmând a se lua măsuri.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti copi au si casa si parinti. unii dintre ei au chiar si caini. cand ii vedeti ca dorm acolo inseamna ca sunt foarte "sparti" pentru ca orice ban il fac il dau pe etobotanice isi bat joc de fete pe strada le drogheaza si multe multe altele.. Aveti grija pe cine nu lasati sa moara ca poate nu va lasa sa traiti
0
0
Nu sunt copii neajutorati, sunt scursuri care maine vor incerca sa va dea in cap pentru catia lei. Sunt pleava societatii, irecuperabili! Lasati-i dracului acolo
2
0
Gicule, te-ai scos!! Trebuie sa-ti cumperi carti si sa te apuci de citit serios. Sa-ti treaca de ignoranta...
1
2
Mai, Gicule, eu sunt cipan si din banii furati ma gandesc sa te ajut pe tine, sa te tratezi de ignoranta. Ce zici? Lasa nr de cont sa-ti virez banii.
2
1
cipanii de ce nu ajuta?numai la bani furati se gandesc
2
3
Bine zis!Asta e societatea criminaka actuala,nu va panicati!Drame sunt cu milioanele zionic in Romania.
4
1
Sa nu va fie mila...astia va da in cap la lasarea serii...
8
1
Bravo Dom'le. Frigul i-a sensibilizat pe toti!! Aceeasi tigani cersesc in fata la Grand Supermarket si arunca gunoaie pe unde apuca. Nu sunt acolo de azi ci de foarte mult timp si se aciueaza langa ventilatia de la subsol de unde vine aer cald. Iar reprezentantii DGASPTPUl sau oricare ar fi ei, sa-i ia dracu!!
8
1
ASA INCURAJEAZA COPIII CU PATURI ETC SA STEA IN STRADA, OARE 112 EXISTA PENTRU A COMANDA CURVE ?
11
3
Exista un centru de copii langa Inspectoratul Teritorial de Munca. Sesizati Directia Protectia Copilului, sigur sunt pusi de cineva la crsit.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108