REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

IMAGINI ÎNGROZITOARE la Constanța! Un câine, rănit GRAV, după ce a fost pus să se lupte

IMAGINI ÎNGROZITOARE la Constanța! Un câine, rănit GRAV, după ce a fost pus să se lupte

Replica API 16 august 2017 | 11:16 1675

Imagini scandaloase la Cobadin, județul Constanța! O persoană a recuperat un câine de pe stradă, care era aproape mort din cauza rănilor foarte grave pe care le avea pe corp.

Paco, un câine care se pare că a trecut prin multe, era folosit ca momeală pentru câinii de luptă. Acesta a fost găsit de un cetățean care l-a dus direct la veterinar pentru a-l curăța și trata corespunzător pentru a-i salva viața. A trecut cu bine peste intervențiile făcute și urmează recuperarea. Totuși, persoana care l-a găsit nu se oprește aici. Dorește ca cei responsabili pentru starea lui Paco să fie sancționați corespunzător, iar legislația este de partea lui.

Luptele cu câini sunt interzise în România. Potrivit OUG 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, la articolul 8, aliniatul (a) se precizează: „organizarea luptelor între câini, antrenarea câinilor în acest scop şi participarea cu câini la astfel de lupte, indiferent cărei rase îi aparţin câinii”. Potrivit articolului 14, fapta persoanei de a organiza lupte între câini, de a-i pregăti în acest scop, precum şi de a participa cu câini la astfel de lupte constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "pt 11,13" Esti si tu vreun militian infect, jegule? Cine te forteaza sa ramai in sistem, rahatule, FMM, daca nu-ti convine? Si daca te fute grija ce slujba am, am propria mea firma si platesc un munte de impozite din care esti platit tu, rahat cu ochi!
0
0
Pt cretinii care se excita cand animalele astea se lupta pe viata si pe moarte: va doresc sa fiti hacuiti de acesti caini, sa va nu va vina nimeni in ajutor si toti ceilalti idioti care participa la " eveniment" sa se pise, la final, pe voi. Bai boilor, impotenti mintali ce sunteti, acesti caini se bat ntre ei din instinct, pt ca sunt animale. Mai animale sunteti voi, cei care faceti posibile aceste masacre, javrelor. Politia nu trebuie sa mai frece menta si sa puna botul la o bere si sa faca dosare penale celor care sunt mai javre decat animalele insasi. Dobitocilor!
3
1
nu e caine ,e vulpe.
3
1
Sunt semne de intrebare cu privire la corectitudinea articolului. Dar cutzofilii au sarit imediat in sus.
0
1
Sper din toata inima ca acest individ cristi iamandi sa primeasca ceea ce se cuvine si ca autoritatile sa se sesizeze in legatura cu acest caz care sper din suflet sa fie si ultimul
5
1
Cristi iamandi...veti vedea cat de curand.Nu l apuca Sf.Maria din 15 seprembrie.
7
0
Da ma, eu sunt, din Movila Verde, imi place sa vad animalele cum se omoara, fac ce vreau la mine in curte
1
13
Cristi Iamandi din jud Constanta loc Movila verde este un nenorocit care de cativa ani face lupte in curte la el si probabil crede ca e zeul pamantului, trebuie si el legat si batut pana nu isi mai revine sa vada cum este.
7
1
Cainele nu a fost gasit pe strada, a fost luat chiar de la stapan, ca sa fie clara treaba!
14
0
esti, cumva, politis, mamicule? daca nu esti, asta suna a instigare la violenta !!!
6
5
Criminali nenorociti si jegosi !! Vedea_v_as copii in balti de sange la toti ordinarii care va bateti joc de animale . Pt animale nu exista legi care sa le apere , exista legi pt boschetare care_si uita bastarzii prin parcuri si cersesc milioane de euro de la stat dupa ce le sunt fututi in gura bastarzi de tot soiul de pedofili aruncand in carca sarmanelor animale moartea bastardului fara stapan .
10
2
Cristi iamandi, criminalul cu doua picioare al carui loc este la parnaie.
15
1
cainele a fost gasit in Cobadin de vuk. in movila sta iamandi
8
1
Cristi Iamandi
7
1
Dragule esti liber sa te angajezi tu daca nu iti convin politistii, faci curatenie in sistem, iti mai iei niste prieteni ca tine si o sa fie toata lumea fericita.E mai usor sa denigrezi decat sa faci ceva, mai bine povesteste tu ce slujba ai, ce rezultate ai si sa vedem si noi daca ai dreptu sa critici pe altii.O tara are siguranta pe care isi permite sa o plateasca, daca erau salarii si conditii bune probabil era concurenta mai mare in sistem si se angajau oameni mult mai pregatiti
6
3
Daca politia isi facea treaba astfel de monstruozitati si crime nu existau. Freaca menta pe salarii nesimtite, stiu doar sa ceara bani de la stat?
11
5
Trebuie prins aceasta scursura a societatii,PE nume Cristi iamandi,si dus in piata si batut si chinuit ,exact cum a facut el cu acest ciine care nu is facut nimic,este o satana PE pamint,Fara suflet,acest Cristi,speram CA isi VA primi pedeapsa,cuvenita,,putoarea,la munca nu merge,e grea munca,Mai usor e sa chinuie animale nevinovate,o sa arda in iad,
12
2
sincer ar trebui facuta o petitie pentru ca aceasta bestie sa-si primeasca pedeapsa. un cretinoid. ar merita sa fie pus in miljocul acestor caini...oace cums-ar simti si el ca momeala. un psihopat
16
1
Movila verde, Jud. Constanta
13
1
cristi iamandi il cheama pe nemernic .e atat de prost incat s a si laudat pe fb
9
1
Saracutul de el,ce sa facem daca exista printer noi,oameni lipsiti de sentimente frumoase,de mila in fata suferintei unui suflet?!
7
2
Haideti sal prindem pe nenorocitul care a putut sa faca asa ceva
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218