REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Imagini revoltătoare dintr-un tren CFR, pe ruta Constanța-Tulcea! Video

Imagini revoltătoare dintr-un tren CFR, pe ruta Constanța-Tulcea! Video

Victor ROTARU 26 decembrie 2022 | 00:00 6301

Căile Ferate Române s-au confruntat mereu cu probleme de-a lungul anilor. Pe lângă întârzierile, care în 2021 au însumat 6 ani și 7 luni, la trenurile de călători, pentru că cele de marfă stau ceva mai bine, înregistrând întârzieri de 77 de ani, nici condițiile nu sunt excelente. În trenurile personale, pare că nu s-a mai făcut curat de când au fost scoase din fabrică, mai ales dacă ne uităm la grupurile sanitare...

Trenurile CFR sunt ceva de speriat, iar despre prețuri nu mai vorbim. Un bilet de la Constanța la Tulcea, te costă 27,5 lei, iar distanța de 178 de km o parcurgi în aproximativ 4 ore. Se spune că un chinez, care lucrează în șantierul naval din Tulcea, a mers la mare vara trecută cu trenul, și atunci a realizat că România este mult mai mare decât China.   

Multă lume alege transportul feroviar pentru că este considerat cel mai sigur, și chiar dacă timpul petrecut în tren este unul îndelungat, ți-l poți umple răsfoind o carte, asta dacă mergi pe timpul zilei cu trenul, pentru că pe timpul nopții se pare că CFR-ul face economie la lumină.

Mare problemă este însă curățenia. În grupurile sanitare îți e silă să intri, dar în unele momente nu ai încotro. Totul se lipește, de la clanță, la vasul de toaletă, iar de podea nu mai vorbim. Mirosul este unul ce nu poate fi exprimat în cuvinte, și poate e mai bine așa, pentru că efectiv pute, iar mirosul se propagă prin tot trenul. Deci dacă stai prost cu imunitatea, mai bine te prefaci că nu știi că există băi în tren.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care mai e sensul unui tren pe ruta c-ta tulcea ?
0
2
originar din Cernavodă am.lucrat la infrastructura CFR aflaț acum la pensie bine mersi locuiesc in Sinaia intr o vila modesta sa vedeți ce pensii speciale avem eu și sotia.Asa frumos am pus cefereul pe chituci iar noi ca simplii pensionari speciali ne spargem in locuri exotice de pe mapamond
2
2
uitati va peste toy in administratia locala sau centrala si o sa vedeti acelasi dezastru. gunoaiele de politicieni aseaza in posturi cheie indivizi la fel ca ei, adica dejectii umane. la buzau e securistul de avramescu si tot asa ca mie sila sa mai scriu despre ei.
5
2
explicatia e simpla: la cit s-a furat la cfr, nu este de mirare! dar si romanul vrednic de gura!
7
0
că se in Roumania tara numita Golania.
7
1
Circuri...gunoaie...cotețe.Treziti va suntem în sec XXI .Ro a rămas în secolul XIX.Si mai vreți călători.Rusine !!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108