REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Imagini revoltătoare surprinse în Mamaia! Și-a făcut curat în mașina și a aruncat tot gunoiul pe jos

Imagini revoltătoare surprinse în Mamaia! Și-a făcut curat în mașina și a aruncat tot gunoiul pe jos

Replica API 21 octombrie 2019 | 01:31 416

Vrem un oraș curat, dar unii nu-l merită! Spre exemplu șoferul mașinii din imagine care dă dovada că nu are cei 7 ani de acasă și nici spirit civic.

Constănțeanul și-a parcat mașina în Mamaia, zona hotelul Majestic, moment în care a început să-și facă curățenie în mașină. Gunoiul l-a aruncat pe jos, lângă autoturism. Un cetățean care a observat gestul constănțeanului i-a atras atenția să adune mizeria, însă nu s-a deranjat. Fapt pentru care l-a fotografiat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai nostri de la locala la tura de noapte fac patrula acasa la domiciliu, intre orele 24-05 noaptea si in weekend dupa amiaza,sa tot fi bugetar!
2
0
Cand va dori sa isi scoata familia la plimbare sa ii plimbe pe unde a lasat mizeria . Omule care nu ai minte . Ai mila de planeta asta care este casa noastra a tuturor .
0
0
si politia locala face NANI ... e penibil
1
0
era frumos sa aparain imagine si nr masinii . Amenda ar trebui sa fie mare .
1
0
Ce mizerabil. Indiferent daca soferul a aruncat gunoiul sau altcineva, acea persoana merita un sut in fund si o amenda zdravana.
3
0
in masina nu e nimeni. punga e in dreptul portierei, daca s-ar fi dat jos din masina ar fi calcat pe ea...daca cel care a facut poza a vazut momentul cand a aruncat pe jos putea sa ne faca o poza si cu faptasul, altfel consider ca e mizerabil sa acuzi un om pe nedrept.
5
0
cum o sa isi educe userlocii membri de genul care arunca pe jos? tinerii frumosi si liberi....
0
7
sa hotarasca primaria amenzi de 2000 lei pentru astfel de fapte si vedem cine mai arunca.
6
0
porcului de rasa de nimicnu.i pasa.Cind esti nesi si ai soricul gros,mai esti si lobotomizat,adica taranoi,arunci gunoiul linga tine.Etaregreu sa.l duci la cos.Sa vedeti panaramele si tiganimea cum arunca mucurile pe geam.Animalele sint muult mai istete!0gigi
6
0
Primaria e vinovata ca nu ea pus cosi de gonoi acolo
2
9
Sunt multe specimene de genul asta...ar trebui alergati cu paru ca de vorba buna nu stiu!
14
2
Este fake news; unde vedeti voi vreun personaj uman in masina sau pe langa masina? Pun pariu ca este razbunarea celui cu poza. Mai ganditi si voi, nu le luati pe toate nemestecate!
12
13
Eeeee un Dobrogean cocalar.
9
4
Ce fara spirit civic, NESIMTIT! Mizerii de oameni la propriu si la figurat.Trebuia pozat individul nu masina, sa vada toata lumea cine-i needucatul. Uite asa toleram si nu luam atitudine si tara e plina de gunoaie, de la apa marii, pana in varful muntelui.
15
1
Sa publicati nr autoturismului. Nesimtitul asta trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut. Asteptam un comunicat de la Politia Locala in care sa se precizeze suma cu care a fost amendat si numele imbecilului. Un insectar al Politiei Locale este necesar. Toti acesti cocalari ar trebui afisati la intrare in malluri.
12
2
merita o amenda usturatoare si o condamnare la munca in folosul comunitatii. Sa igenizeze un an de zile ghenele de gunoi, sa mature strazile si sa ecologizeze parcurile.
16
0
Acest obicei il am si eu cand urc in rabla mea de Opel Meriva,arunc resturile pe strada ca la tomberon miroase cam la fel cum miros si eu,un jeg de ....!
7
6
ce poti sa ii ceri unui nesimtit. probabil ca si acasa la el tot asa face
17
0
il cunosc personal. Este un tip provenit din mediul rural, parvenit la oras datorita slugarniciei lui proverbiale fata de sefii lui pesedei. Asa ca nu e de mirare comportamentul lui.
18
6
LEPRE si leprosi
21
0
amenda dupa nr vreo 5000 lei
29
0
un nesimtit ordinar, am mai vazut si altii
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102