REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

IMAGINI ȘOCANTE cu Cristian Boureanu

IMAGINI ȘOCANTE cu Cristian Boureanu

Replica API 14 iunie 2017 | 00:59 410

Fostul politician, Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital. Acesta a făcut și primele declarații după ce a ajuns la Beciul Domnesc. Au apărut primele imagini cu Cristian Boureanu de după bătaia cu poliţiştii de la Rutieră. Fostul deputat a fost dus în cătuşe din Arestul Central la Policlinica Ministerului de Interne, după ce a i-a acuzat pe oamenii legii că i-au rupt şapte dinţi. Boureanu spune că îi pare rău pentru ce a făcut, conform RTV, citată de stiripesurse.ro.

Cristian Boureanu a apărut destul de "avariat" după ce conflictul avut în noaptea de vineri spre sâmbătă cu poliţiştii. Cu ochiul stâng foarte vânăt, Boureanu nu a făcut prea multe declaraţii. Luni, Boureanu a fost vizitat în arest de fratele, tatăl și iubita lui. Aceştia i-au adus pachet - mâncare şi apă. Între timp, fostul deputat a cerut să meargă la spital pentru că spune că are 7 dinţi rupţi după bătaia cu oamenii legii. "I-am spus atât: că nu trebuia să facă la vârsta asta aşa ceva. E intr-o stare nu foarte buna fizic", a spus fratele lui Cristian Boureanu la ieşirea de la vizită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ordinu lor de misiune nu era pentru locatia respectiva
0
0
Acei politisti se cred NOI SUNTEM STATUL ?Care va sa zica ei hartuiesc persoane in trafic.....urmarim de aici din strainatate ce se intimpla in acest caz.....am primit noi ceva informati ca in ultimi 2 ani sa intetit jaful impotriva cetateniilor de catre stat ...ca sa traga banii de pe ei....FREE BOUREANU.
0
0
Cand statul mafiot fura miliarde noi ce facem?
3
0
Nu va lasati manipulati. Nu ati vazut intreaga inregistrare. Politisti din filmare fac parte dintro grupare care asta fac, pandesc cluburile si vaneaza vedete sa faca bani. Se observa clar cum Boureanu este provocat. El a stat cuminte cu centura pusa pe locul din dreaapta pana un politist a vrut sa-i smulga telefonul cu care filma iubita lui. Masina a fost oprita, legitimat soferul dar au urmat sicanarile politistilor. Oricum nu-i vad bine pe gabori. De ce oare au apelat la la avocatul Sarbu? Gabori filmeaza scene de genul asta si le vand la televiziunile de scandal de aici si motivul pandelor
12
8
Huliganul de BOUREANU nu este la primul act huliganic ! In urma cu 3 saptamini , beat fiind , a calcat cu ATV-ul un ompe plaja din N statiunii Mamaia ! Politistul trebuiq sa-l.impuste in picior pe huligan si sa ramina handicapat toata viata ! Si cind te gindesti ca betivanul este fost parla mentar , a papat banii poporului 10 ani ! Ce putea Basescu sa promoveze decit un alt betivan !
11
3
Pelinel! A dat la toti!
7
2
Nu trebuia sa se dea jos din masina si nu se intampla absolut nimic, in america era culcat cu minile la spate si incatusat si daca se opunea era mort de mult.este clar ca are ceva la cap i se lipesc placutele prea multe incidente cu acest jmecheras si nu pateste nimic deci nu conteaza neaparat ce au facut politistii ci comportamentul acestui recalcitrant care de fiecare data este victima.acum ca s a trezit din bautura iipare rau.
16
1
Domnul Boureanu? Pai libidinosul asta frustrat e domn?
16
1
Sfint da se stie si de abuzuzurile ce le face politia impotriva cetateniilor si ca ei tinjesc dupa vremurile cind militia facea ce voia.....Tindem sa credem ca politia nu spune tot adevarul si ca este un complot impotriva domnului Boureanu.
8
23
soc si groaza
8
0
Bourene,dintre cracii lu pelinel nu ieseai cu 7 dinti sparti!nu sti ce-ai pierdut,sau poate sti si de- aia bei!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614