REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Imagini șocante cu Emilia Clarke după ce a suferit două anevrisme cerebrale! Actrița din Game of Thrones și-a povestit drama

Imagini șocante cu Emilia Clarke după ce a suferit două anevrisme cerebrale! Actrița din Game of Thrones și-a povestit drama

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 565

Emilia Clarke

Emilia Clarke (32 de ani) a dezvăluit luna trecută că a suferit două anevrisme cerebrale, de care nu a știut nimeni. Recent, actrița care o interpretează pe Daenery Targaryen în serialul HBO „Game of Thrones” s-a hotărât să facă publice mai multe imagini cu ea din spital.

Fotografiile sunt din 2011, după ce Emilia Clarke a suferit primul anevrism cerebral. De atunci, actrița a suferit două operații la creier. Aceasta s-a confruntat cu gravele probleme de sănătate pe când avea doar 24 de ani, după ce a terminat filmările la primul sezon al serialului de succes „Game of Thrones”.

Emilia Clarke a suferit primul anevrism pe 11 februarie 2011. Actrița a acuzat dureri severe, în timp ce se antrena într-o sală de sport. A leșinat și a ajus în stare de inconștiență la spital, fiind internată de urgență.

„Diagnosticul a fost rapid: o hemoragie subarahnoidă, un tip fatal de accident vascular cerebral ... aveam 24 de ani”, a scris actrița în publicația The New Yorker. După operație, Emilia Clarke a avut dureri îngrozitoare și a suferit de afazie, o tulburare de vorbire.

„Numele meu complet este Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke. Dar nu am reuşit să mi-l amintesc. În schimb, din gură îmi ieşeau cuvinte fără cap şi fără coadă", a precizat actriţa. "Am vrut să pun capăt. Am cerut echipei medicale să mă lase să mor. Munca mea, visul meu despre cum ar trebui să fie viaţa mea, se învârte în jurul cuvintelor şi comunicării. Fără ele, eu eram cu adevărat pierdută!", a povestit Emilia Clarke în New Yorker. Actrița a reușit să vorbească normal după câteva zile grele, dar în spital a stat internată o lună. Imediat după externare, ea s-a întors pe platourile de filmare ale show-ului „Game of Thrones”.

Emilia Clarke a mărturisit că aceasta a fost cea mai grea perioadă din viață ei. A fost nevoită să ia morfină pentru a suporta durerile asurzitoare.

„După prima zi de filmare, abia m-am putut întoarce la hotel înainte de a cădea pe stradă efectiv de la epuizare. Sezonul 2 a fost cel mai rău pentru mine (...) Ca să fiu foarte sinceră, m-am gândit în fiecare minut că voi muri. Mai ales că, în timpul primei operaţii, medicii mi-au detectat şi un alt 'anevrism mic' care necesita o monitorizare regulată”, a mai spus actrița.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum dracu a suferit 2 anevrisme? anevrismul e o dilatare a unui vas de sange. suferi un infarct, suferi un accident vascular cerebral din cauza unui anevrism rupt dar nu suferi un anevrism...vai de curu vostru de ziaristi analfabeti de mana a 3-ia
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369